وی بیان کرد: در مجموع شورای عالی عتف به جمع بندی رسیده که تعدادی از طرحهای کلان با جدیت دنبال شوند. خارج شدن بعضی از طرحهای کلان از اولویت بدلیل پیشرفت کم و عدم موافقت بهره برداران میباشد.
معاون پژوهشی دانشگاه علم و صنعت عنوان کرد: در کنار طرحهای کلان ملی، وزارت نفت در سالهای اخیر پروژههای جدی را در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی به دانشگاها واگذار کرده که قدم بسیار مهمی بوده، هر کدام از دانشگاهها پروژههای بزرگی را قبول مسئولیت کرده اند که کار کارشناسی شده و امیدواریم این مدل الگوی دیگر حوزهها شود و اعتمادی که به دانشگاهها شده نتیجه بخش و مستمر باشد.
وی افزود: روند قانونی پنج شرکت دانش بنیان تا پایان سال ۹۶ انجام میشود و قرار است آنها به صورت شرکت دانش بنیان دانشگاهی درآمده و این شرکتها از امتیازات آیین نامه استفاده کنند.
محمدی ادامه داد: در سال گذشته تعداد شرکتهای مستقر در مرکز رشد را از ۱۹ شرکت به ۲۶ شرکت افزایش داده ایم که پیش بینی میکنیم تا سال ۱۳۹۹، دست کم ۱۰۰ شرکت در این مرکز داشته باشیم.
وی اظهار کرد: برای رسیدن به هدف استقرار ۱۰۰ شرکت در سال ۱۳۹۹ باید هم توسعه فیزیکی و فرهنگ سازی داشته باشیم و این کار بدین منظور است که اعضای هیات علمی با ثبت شرکتهای در حال رشد در این مرکز مستقر شوند و از امکانات دانشگاه استفاده کنند و بعد دانش بنیان شوند.
معاون پژوهشی دانشگاه علم و صنعت یاد آور شد: قصد داریم تعداد قطبهای علمی را با توجه به دستور جدید وزارتخانه افزایش دهیم، ظرفیت ۲۴ قطب در دانشگاه ارزیابی شده که به وزارتخانه اعلام کرده ایم و امیدواریم در کنار اینها قطبهای فناوری را نیز گسترش دهیم.
انتهای پیام/