وی در ادامه افزود: در اغلب کشورهای متاثر از حوادث و بلایای طبیعی، دولت با اجرای قوانین مبلغی را متناسب با خسارات وارد شده بە آسیب دیدگان پرداخت میکند تا به نحوی خسارت های آن ها جبران شود.
جمال الدینی ادامه داد: با توجه به اینکه ایران جزء کشورهای متاثر از حوادث و بلایای طبیعی به شمار میآید در نتیجه پیشنهاد مبنی بر اجباری شدن بیمه حوادث همانند دیگر بیمه ها مطرح می شود.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر عنوان کرد: کشور ما هرسالە هزینههای گزافی را صرف جبران خسارات ناشی از حوادث و بلایای طبیعی آسیب دیدگان فاقد بیمه میکند که با اجرای طرح اجباری شدن بیمه حوادث می توان این هزینه ها را از 10 به 3 درصد کاهش داد.
وی اضافه کرد: دولت برای اجرای این طرح باید قانونی وضع کند تا مردم به اجباری شدن بیمه حوادث راغب شوند و در این راستا نقش رسانه ها در تروج و فرهنگ سازی این طرح بسیار حایز اهمیت است.
جمال الدینی با اشاره به زلزله اخیر خراسان شمالی و اقدام پیشگیرانه مردم این استان در رویارویی با خسارت های نشأت گرفته از حادثه تصریح کرد: از جمله اقدامات مناسبی که در استان خراسان شمالی انجام شد، اقدام پیشگیرانه استاندار این استان برای بیمه کردن منازل روستایی منطقه بود که به محض وقوع زلزله و با توجه به بیمه بودن منازل خسارات حاصل از زلزله سریعا جبران و هزینه های مربوطه از طریق بیمه پرداخت شد، این در حالی است که در سایر استانها شاهد صرف هزینه ها و ضررهای بسیاری برای جبران خسارات ناشی از بلایای طبیعی هستیم.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر عنوان کرد: دولت باید با وضع قوانین و ایجاد صندوق های بیمه حمایت مالی، مردم را به تشکیل بیمه حوادث ملزم کند تا در مواقع خطر تحت پوشش بیمه قرار گیرند و از پرداخت هزینههای سنگین جلوگیری به عمل آید.
انتهای پیام /