وی تصریح کرد: تقویت افراطگرایی در جهان اسلام از چند دهه گذشته یعنی از زمان اشغال خاک افغانستان توسط اتحاد جماهیر شورروی و بنیانگذاری القاعده در پاکستان و پس از آن حمایت و تربیت این گروهها یک روی سکه این برخورد متناقض است.
بروجردی بیان داشت: در ادامه همین رویکرد باید به این موضوع نیز اشاره کرد که در سالهای بعد از ایجاد و حمایت از القاعده به خصوص چند سال اخیر در تحولات عراق و سوریه، آمریکا گروهکهای دیگری چون داعش و النصره را ایجاد و حمایت مالی کرد که این یک روی سکه سیاست آمریکاییهاست تا از اسلام چهره غیر واقعی و خشونت باری را در افکار عمومی ترسیم کنند.
نماینده مردم بروجرد اذعان داشت: از طرف دیگر به عنوان روی دوم سیاستگذاری در دوران ترامپ صورت میگیرد که برای ایجاد محدودیت ورود اتباع تعداد زیادی از کشورهای مسلمان است که این اقدام تحت عنوان مبارزه با افراط گرایی بوده که خود آمریکا به وجود آورنده و سیاستگذار آن بوده است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: آمریکاییها از سو این موضوعات را تقویت و از طرف دیگر برای ورود مسلمانان به کشور آمریکا محدودیت ایجاد میکنند که هر دو روی سکه با سیاست اسلام ستیزی آمریکا همخوانی دارد که در عمل نفرت امت اسلامی را از آمریکا افزایش میدهد و برای آنها هم سودی نخواهد داشت.
به نقل از خانه ملت
انتهای پیام/