به گفته وی، نبود آب صحی و آشامیدنی یکی از بزرگترین مشکلات و دغدغههای مردم این ولایت است. این امر سبب شده تا مردم برای تهیه آب به مناطق دور دست رفته و آب مورد نیاز خود را به وسیله موتر انتقال دهند.
وی افزود که چشمههایی که برروی تپهها و کوهها قرار داشت آنها هم خشکیده است.
وی اضافه کرد: در این اواخر دو شرکت خصوصی، یکی در شمال و دیگری در جنوب شهر فیروزکوه شروع به لولهکشی قسمتی از شهر کردهاند که تاکنون به بهرهبرداری سپرده نشدهاند.
در شمال شهر فیروزکوه در قسمت لولهکشی بین بخش خصوصی و شهرک مهاجرین مشکلی به وجود آمده که این امر سبب شده تا کار بخش خصوصی به تاخیر بیفتد.
ناطقی افزود که اداره مهاجرین غور مانع کار بخش خصوصی شده و تا کنون مشکل بین آنان حل نشده است.
این عضو شورای ولایتی غور گفت که یک پروژه لولهکشی آب از سوی وزارت مهاجرین برای شهرک مهاجرین این ولایت به ارزش ۶ هزار دالر تصویب شده بود که تاکنون کار عملی آن آغاز نشده است.
ناطقی تاکید کرد که اگر این پروژه به پایان نرسد، مردم فیروزکوه همچنان با مشکل آب آشامیدنی روبرو هستند.
به گفته این عضو شورای ولایتی، حکومت مرکزی وعده داده بود اما اکنون با مشکل کمبود بودجه مواجه شده است.
شش سال قبل نیز یک شرکت خارجی قصد سرمایهگذاری در این بخش را داشت اما شهرداری فیروزکوه مانع کار این شرکت شد و با گذشت این زمان مردم این شهر هنوز به آب آشامیدنی دسترسی ندارند.
از سویی هم "عبدالحی خطیبی" سخنگوی والی غور ضمن تائید این مساله به خبرنگار آوا گفت: در حالی که شهر فیروزکوه در اطراف رود هریرود واقع شده، اما از آب این رود هیچ بهرهای در زمینهی آشامیدن و استفاده برای مزارع نمیبرد.
به گفته آقای خطیبی، نبود بودجه و امکانات تصفیه آب سبب شده تا از این آب استفاده نشود.
موسسهها و سرمایهگذاری خارجی بارها به بررسی و سروی شهر فیروزکوه برای لولهکشی پرداختند اما با مخالفت مردم محل روبرو شدند.
خطیبی گفت که تلاشهای زیادی برای لولهکشی و تصفیه آب هریرود شده اما تاکنون هیچ بودجهای از مرکز برای این کار در نظر گرفته نشده است.
سخنگوی والی غور در ادامه یادآور شد که بخش خصوصی در منطقه شمال فیروزکوه ۴۰۰۰ خانه را لولهکشی کرده است.
آقای خطیبی تاکید کرد که مردم فیروزکوه با کمبود شدید آب آشامیدنی مواجه هستند و برای رفع این نیاز مجبور شدهاند تا از آب رودخانه که تصفیه نشده است، استفاده کنند.
غور از جمله ولایتهایی کشور است که دولت مرکزی توجه چندانی به آن نداشته است. مردم این ولایت با مشکلات زیادی از جمله ناامنی و اجرا نشدن پروژه های انکشافی و زیربنایی دست و پنجه نرم میکنند.
در حالی که همواره گزارشهایی از مسؤولان به مرکز کشور ارسال شده، اما تاکنون هیچ توجه جدی به آن نشده است.
رئیس جمهور کشور نیز در سفرش به غور، به مردم این ولایت وعدههای زیادی داد اما تاکنون به هیچ یک از آنان جامه عمل نپوشانده است.
انتهای پیام/
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید