وی همچنین از تبدیل ایستگاه های فضایی غیر دایم به دایم در کشور خبر داد و گفت: به جز مرکز ماهدشت و قشم، برنامه ریزی جهت ایجاد مراکز دایم در شمال شرق و غرب کشور در دست اجرا است.
سرادقی در بخشی دیگر از سخنان خود، از برنامه های سازمان فضایی ایران در زمینه ترویج علوم فضایی گفت: بخش بزرگی از برنامههای ترویج در هفته فضا صورت می گیرد، ما نیز در سال جاری، مسابقه تاس واره ( cub sat ) که در دنیا به شدت در حال رشد است را از سطوح دانش آموزی تا دانشگاهی به تازگی شروع کردیم و به گردآوری ایده ها در این زمینه با استفاده از ( cub sat ) در فضا می پردازیم.
وی تصریح کرد : خروجی این مسابقه یک سری ایده است که در مسابقه تاس واره شرکت داده می شود، البته باید روی ایده ها کار کرد و آن ها را به پروژه تبدیل کرد.
معاون سازمان فضایی ایران با تاکید بر هدف این مسابقه در خصوص گردآوری ایده ها و آشنایی سطوح مختلف با توانمندی های موجود، به اطلاع رسانی در این زمینه در سایت سازمان اشاره کرد و گفت: این مسابقه طی تفاهم نامه ای با کمک دانشگاه کاشان انجام می شود.
وی در عین حال به پروژه سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه ( اپسکو ) برای دانش آموزان دبیرستانی اشاره کرد و گفت: اپسکو در مسابقه ای از دانش آموزان خواسته تا ایده خود را در قالب آثار نقاشی، عکس و ویدیو نسبت به زندگی در سال های بعد از توسعه علوم فضایی ارایه کنند، طرحی که با توجه به زمان برگزاری امتحانات پایان سال استقبال خوبی از آن صورت گرفت، 4 اثر از کشور از ایران پذیرفته شده که قرار است دانش آموزان اثرات برگزیده به چین اعزام شوند.
سرادقی در ادامه افزود : در چین هم از مجموع آثار، رقابتی بین نمایندگان دانش آموزی کشورهای عضو برگزار و چند طرح برتر معرفی می شوند که تمام هزینه های این پروژه هم به عهده اپسکو است.
انتهای پیام/