دلیل آن این است که سفارت آلمان در کابل بعد از حمله تروریستی ۳۱ ماه می امکانات کار روی این ویزاها را ندارد.
براساس این نامه که به تاریخ ۲۲ جون توسط میشائل روت سکرتر دولت در وزارت خارجه آلمان نوشته است، در زیر آوارهای سفارت آلمان در کابل، میان ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ تقاضای ویزا وجود دارد.
در این نامه که در اختیار خبرگزاری فرانسه “ای اف پی” نیز قرار گرفته است، آمده است: “حدود نیمی از این ویزاها مربوط به الحاق خانواده های پناهجویان قبول شده افغان در آلمان است” و نیز دسترسی به این تقاضاهای ویزا “به دلایل منطقی و امنیتی نیز تا زمان نامعلومی ممکن نیست”.
میشائل روت در نامه بیان داشته است: “وزارت خارجه آلمان از مشکلاتی که متقاضیان ویزا به دلیل تاخیر در پروسه با آن مواجه شده اند، متاسف است. “
وی افزود: آنها در حال حاضر این مساله را مورد بررسی قرار می دهند که آیا ارائه تقاضاها در نمایندگی های آلمانی در کشورهای همسایه افغانستان نیز ممکن خواهد بود. تا به حال این امر فقط در کابل ممکن بوده است، زیرا در مناطق دیگر افغانستان نیز نمایندگی آلمانی برای صدور ویزا وجود ندارد.
وی تصریح کرد: “به عوض اخراج پناجویان افغان، حالا الحاق خانواد های پناهجویان متوقف شده است.”
وی بیان داشت: برای الحاق خانواده ها یک قاعده حقوقی روشن وجود دارد “که نباید آن را به یک زمان نامشخص به تاخیر انداخت.”
در نتیجه حمله تروریستی در کابل که دست کم ۱۵۰ کشته به جا گذاشت، سفارت آلمان نیز خسارت دید. از آن زمان به بعد، فقط والتر هاسمن سفیر آلمان با یک گروه کاری کوچک کارمندان و محافظان شخصی در کابل به سر می برند. دیگر کارمندان بعد از حمله از کابل به آلمان پرواز کردند.
این وضعیت ظاهراً صدور یک گزارش تحلیلی از وضعیت امنیتی در افغانستان را به تاخیر می اندازد که زیگمار گابریل وزیر خارجه آلمان اعلام کرده بود که براساس آن تصامیم مهم در باره تقاضاهای پناهندگی و نیز در باره اخراج اتخاذ خواهد شد.
پرواز یک هواپیما که شاملمهاجرین اخراج شده افغان از آلمان بود امروز انجام شود به دلیل مسائل امنیتی لغو شد.
انتهای پیام/
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید