وی با اشاره به اینکه حتی در بدن سازی نیز رساندن مقادیر قابل توجهی پروتئین به بدن در راس اولویت های بسیاری از ورزشکاران و بدن سازان حرفه ای قرار دارد، گفت: در واقع برخلاف تصور عموم افراد، پروتئین موتور محرکه و عامل اصلی تقویت و افزایش مقاومت بافت ماهیچه ها و عضلات بدن است.
این دکتری تخصصی کنترل کیفیت و بهداشت صنایع غذایی ، تصریح کرد: علاوه بر نقش بی بدیل پروتئین در ساخت و باز سازی عضله ها، این ماده حیاتی نقش مهمی نیز در ترمیم پوست و بازسازی آسیب های پوستی ناشی از سوختگی ها و انواع زخم های پوستی دارد.
وی با بیان اینکه تخم مرغ غنی ترین منبع پروتئین حیوانی است، گفت: در واقع طبق تحقیقات معتبر و مستندات علمی جهان، 100 درصد پروتین موجود در زرده و سفیده آن کاملا جذب بدن می شود و میزان پروتئین موجود در تخم مرغ حتی از گوشت نیز بیشتر است.
رئیس کمیته صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ایران ، یادآور شد: هر تخم مرغ به طور میانگین تقریبا حاوی چهار الی 6 گرم پروتئین خالص و مقادیری امگا سه است که توصیه می شود هر سه روز یک بار مصرف شود البته نیاز روزانه و طبیعی در فرد با توجه به سن، جنس، وزن و سلامتی یا بیماری متغیر است که باید توسط همکاران تغذیه محاسبه و تعیین شود.
دبیریان اظهار کرد: با تشکیل قلاب های پروتئینی در بدن، لایه های پوستی بسیار دقیق به یکدیگر چسبیده و علاوه بر آن ، همین پروتئین ها در تشکیل پرده های محافظ احشاء و عروق داخلی بدن نیز نقش غیر قابل انکاری ایفا می کنند و تقریبا هیچ ماده غذایی دیگری نمی تواند جای پروتئین را در بدن انسان بگیرد.
انتهای پیام/