وی با بیان اینکه برای نمایشگاه امسال بیش از ۲ هزار طرح هدف گیری شده است تاکید کرد: باید به گونهای عمل کرد که نمایشگاه فقط فرصت ارائه یافتهها نباشد بلکه فرصتی برای قبول نیازها و تقاضای بخش تولید هم باشد.
استاندار آذربایجان شرقی در همین حال افزود: تخصص ما برگزاری نمایشگاه نیست و باید خود دانشگاهها و مراکز علمی به مدیریت و برنامه ریزی برای برگزاری نمایشگاه بپردازند که ما نیز با تمام توان و امکانات در کنار آنها خواهیم بود.
جبارزاده همچنین به نقش صدا و سیما در اطلاع رسانی نمایشگاه اشاره و خاطرنشان کرد: صدا و سیما میتواند در قالب اقتصاد مقاومتی با رویکرد اقتصاد دانش بنیان به معرفی فرصتها و طرحهای ارائه شده در نمایشگاه و جذب علاقهمندان بپردازد و مراکز علمی متولی نیز باید صدا و سیما را در محتوای برنامه سازیها یاری کنند.
مدیر منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی تبریز نیز گفت: پنجمین نمایشگاه بین المللی فناوریهای نو و پیشرفته ربع رشیدی تبریز ۲۱ تا ۲۴ آبان ماه در نمایشگاه بین المللی تبریز در سه سطح ایده و تحقیق، توسعه و تجاری سازی فناوری و فروش و توسعه بازار برگزار خواهد شد.
جهانگیری افزود:هدف از برگزاری این نمایشگاه تجاری سازی فناوری، بسترسازی برای تکمیل طرح و علم تا فناوری و فناوری تا کسب و کار، بسترسازی برای شکل گیری شرکتهای دانش بنیان، شناسایی و معرفی نوآوریها، گسترش همکاریهای فناورانهی منطقهای، ملی و فراملی و ایجاد فضای مناسب کسب و کار برای نخبگان علمی و فناوری و جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی برای فرصتهای سرمایه گذاری دانش بنیان است.
انتهای پیام/خ