وی بیان کرد: برای غذا خوردن در سفر باید مواد اولیه سالم و تازه را تهیه کرده و شخصا طبخ کنید، باید توجه داشته باشید که از خریداری موادغذایی در کنار جاده پرهیز کنید.
رئیس انجمن صنایع غذایی تاکید کرد: با توجه به اینکه رطوبت زیاد، رشد و تکثیر میکروبها را بیشتر میکند، باید سعی کنید از غذاهای نیمه خشک با رطوبت کم استفاده کنید که در این میان، غذاهای کاملا داغ و تازه، میوههای تازه پوست کنده، انواع کنسروها، بستنیهای پاستوریزه، غذاهای خشک و نان تازه جزو غذاهای سالم تلقی میشوند اما سالادها بهویژه سالادهایی که در آنها کاهو به کار رفته و غذاهای دریایی در غذاخوریهای بین راهی مناسب نیستند.
وی افزود: از خوردن میان وعدههای بینراهی مثل لواشکهای محلی، فلافل، سمبوسه و پیراشکی به دلیل عدم نظارت بهداشتی خودداری کنید.
عزیزی تصریح کرد: برای غذا خوردن سعی کرده از رستورانهای معتبر و شلوغ استفاده کنید، زیرا مناطق غیر بهداشتی خطر شیوع تب کریمه کنگو و حتی وبا را افزایش میدهد.
وی یادآور شد: در اثر مصرف غذای غیر بهداشتی مشکلاتی مانند اسهال دامنگیر افراد در طول سفر شده و در مواقعی مسافران مجبور هستند در یک مرکز درمانی بستری شوند.
انتهای پیام/