سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عزیزی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛

مراقب سلامت غذا‌های بین راهی باشید/ تب کریمه کنگو در کمین مسافران

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: مصرف غذا در رستوران‌های غیربهداشتی خطر شیوع تب مکریمه کنگو را به ویژه در مناطق شمال کشور افزایش می‌دهد.

محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  اظهار کرد: مردم در مسافرت‌های تعطیلات عید فطر سعی کنند از مکان‌های غیر بهداشتی خرید نکنند تا در طول مسافرت بیمار نشوند.

وی بیان کرد: برای غذا خوردن در سفر باید مواد اولیه سالم و تازه را تهیه کرده و شخصا طبخ کنید، باید توجه داشته باشید که از خریداری موادغذایی در کنار جاده پرهیز کنید.

رئیس انجمن صنایع غذایی تاکید کرد: با توجه به اینکه رطوبت زیاد، رشد و تکثیر میکروب‌ها را بیشتر می‌کند، باید سعی کنید از غذا‌های نیمه خشک با رطوبت کم استفاده کنید که در این میان، غذا‌های کاملا داغ و تازه، میوه‌های تازه پوست کنده، انواع کنسروها، بستنی‌های پاستوریزه، غذا‌های خشک و نان تازه جزو غذا‌های سالم تلقی می‌شوند اما سالاد‌ها به‌ویژه سالاد‌هایی که در آنها کاهو به کار رفته و غذا‌های دریایی در غذاخوری‌های بین راهی مناسب نیستند.

وی افزود: از خوردن میان وعده‌های بین‌راهی مثل لواشک‌های محلی، فلافل، سمبوسه و پیراشکی به دلیل عدم نظارت بهداشتی خودداری کنید.

عزیزی تصریح کرد: برای غذا خوردن سعی کرده از رستوران‌های معتبر و شلوغ استفاده کنید، زیرا مناطق غیر بهداشتی خطر شیوع تب کریمه کنگو و حتی وبا را افزایش می‌دهد.

وی یادآور شد: در اثر مصرف غذای غیر بهداشتی مشکلاتی مانند اسهال دامنگیر افراد در طول سفر شده و در مواقعی مسافران مجبور هستند در یک مرکز درمانی بستری شوند.

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.