سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از بادام هندی تا انار برای مقابله با کم خونی/ اینفوگرافیک

تغذیه مناسب، سالم و متنوع از ابتلا به برخی بیماری‌ها مانند کم خونی پیشگیری می‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آنمی یا کم خونی اختلالی است که در نتیجه کاهش میزان هموگلوبین خون (بر اثر کمبود آهن یا مشکلات مربوط به جذب این ماده معدنی) بروز می‌کند.

کم خونی یک اختلال تغذیه ای بسیار رایج در جهان است و این مشکل معمولا خانم‌ها و کودکان را درگیر می‌کند.

متاسفانه در نتیجه ابتلا به کم خونی نیز فرد دچار مشکلات جدی در بدن می‌شود، البته علاوه بر کمبود آهن، ممکن است کم خونی در نتیجه کمبود اسیدفولیک و ویتامین B۱۲، عوامل ژنتیکی یا بیماری‌های مزمن نیز بروز کند.

محققان بر این عقیده هستند که داشتن تغذیه مناسب کلید پیشگیری از بروز این بیماری و درمان آن است.

در ادامه با چند ماده غذایی آشنا می‌شوید که کمک زیادی برای مقابله با کم خونی می‌کنند.

 

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.