وی با اشاره به اینکه در حال حاضر اطلاعات وارنیش فلورایدتراپی وارد سامانه میشود، گفت: از آنجا که برخی از مراکز روستایی است و هنوز اطلاعات به دست نرسیده، تا جمعآوری آن مدتی طول خواهد کشید.
رئیس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتی همدان با بیان اینکه عمل وارنیش فلورایدتراپی بر روی دندانهای 147 هزار نفر از دانشآموزان در استان انجام شده است، بیان کرد: تاکنون اطلاعات 138 هزار دانشآموز وارد سایت شده است.
وی با بیان اینکه کودکان پایه اول تا ششم ابتدایی مورد عمل وارنیش فلورایدتراپی قرار گرفتند، افزود: در مرحله نخست نیز پایه اول تا ششم ابتدایی در دستور کار بود و در مرحله اول و دوم طی دو نوبت عمل وارنیش فلورایدتراپی انجام شد.
صدیق با بیان اینکه دو سال است که طرح انجام وارنیش فلورایدتراپی دانشآموزان مقاطع ابتدایی اجرا میشود، تصریح کرد: طی دو سال چهار مرحله انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه سالی دو بار 147 هزار نفر دانشآموز مورد عمل وارنیش فلورایدتراپی قرار میگیرند در ادامه با اشاره ضرورت اجرای طرح، بیان کرد: هــر کودک 6 ســاله ایرانی در بــدو ورود بــه مدرسـه دارای پنج دنـدان شــیری پوسـیده و از سـن 6 تا 12 سالگی نیــز میــزان پوسـیدگی دنـدانهای دائمـی رونــد افزایشی دارد، که در این راستا عمل وارنیش فلورایدتراپی مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتی همدان افزود: بهتـرین زمـان کنتـرل بیماریهـای دهان و دندان سنین کودکی است و یکی از بهترین مکـانها به منظور دسترسـی بـه ایـن گـروه سـنی مدارس ابتدایی خواهد بود.
انتهای پیام/ د