وی با بیان اینکه به زودی نزدیک به 30 تن انواع مواد مخدر در خراسان جنوبی امحاء میشود،افزود:در حال حاضر 420 نوع موادمخدر به ثبت رسیده است.
زندی گفت:بیش از 19 هزار معتاد در خراسان جنوبی وجود دارد که از این تعداد 16 هزار نفر مرد و 3 هزار نفر زن هستند.
علی زندی افزود:تاکنون اقدامات خوبی در حوزه فرهنگی، اجتماعی و مقابلهای توسط همکاران ما انجام شده است و در سال گذشته با همکاری سپاه و مرزبانی بیش از 32 تن انواع موادمخدر در استان خراسان جنوبی کشف و ضبط شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در خراسان جنوبی با بیان اینکه در دو ماه گذشته 6 تن و 883 کیلوگرم انواع موادمخدر با پشتوانه و حمایتهای دستگاههای قضایی در استان کشف و ضبط شده است،گفت:این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 151 درصد رشد داشت.
وی افزود:در حوزه بزرگسالان جزء استانهای خط قرمز نیستیم اما در حوزه کودکان، آنها بیشترین قربانیان اعتیاد هستند که خواسته یا ناخواسته درگیر این پدیده شوم شدند.
زندی اظهار کرد:191 کودک معتاد را در خراسان جنوبی درمان کردیم و اقدامات خوبی در این راستا انجام شد و در حوزه پشتیبانی نیز کشفهای جدید و اقدامات ارزندهای انجام شده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در خراسان جنوبی با درخواست از نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی مبنی بر اینکه امامان جماعات و جمعه در زمینه موادمخدر و خطرات آن اطلاعرسانی کنند،گفت:یکی از مهمترین بستر اجتماعی شدن موادمخدر اطلاعرسانی، آگاهسازی نسل جوان از خطرات و آسیبهای آن است چرا که امروزه بسیاری از افرادی که گرفتار موادمخدر شدهاند معتقدند که نسبت به مضرات آن بیاطلاع بودند.
انتهای پیام/غ