این دیپلمات افغانستان گفت که برخی از اعضای این سازمان در شورای امنیت حتی با گرفتن نام پاکستان هم موافق نیستند.
آقای صیقل افزود: «حملههای هراس افگنانه در استره محکمه، قول اردوی شاهین، شفاخانۀ چهارصد بستر و چندین جای، به خوبی نشان میدهد که این کار در آن سوی خط دیورند انجام میگیرد.»
محمود صیقل همچنان شماری از اعضای برجستۀ شورای امنیت سازمان ملل متحد را در مواجهه با کشورهای پشتیبان گروههای هراس افگن، به بر خورد دوگانه متهم می سازد.
او اظهار داشت: «وقتی نامی از پاکستان می گیریم، می بینیم که موافق نیستند، و استند کسانی در آن جا بر خورد موسومی میکنند و حتا از گروه های هراس افگن به مقاصد شخصی شان کار می گیرند.»
هرچند شماری از مقامهای امریکایی از احتمال گسترش حملههای هواپیماهای بی سرنشین امریکا بر پاکستان و نیز محدود شدن کمکهای واشنگتن به اسلام آباد هشدار داده اند، اما وزارت خارجه پاکستان روابط دراز مدت کشورش را با امریکا به سود کشورهای منطقه می داند.
نفیس زکریا، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در این باره اظهار داشت: «می خواهم اشاره کنیم که پاکستان به روابطش با ایالات متحده- که روابط دراز مدت و چند جانبه است- اهمیت میدهد. باور ما این است که ادامۀ روابط میان دو کشور برای ترویج صلح و امنیت در منطقه و فراتر از آن بسیار مهم است.»
در همین حال، مشرف زاهدی یکی از نویسندهگان پاکستانی می گوید که روابط مردم پاکستان با افغانستان ناگسستنی است و آنان میتوانند حکومتهای شان را در عادی سازی روابط اسلام آباد-کابل کمک کنند.
آقای زاهدی تأکید می ورزد که حکومت پاکستان نیز باید سیاستهایش را در برابر افغانستان تغییر دهد و حکومت افغانستان باید بداند که با دوست شدن با دشمن پاکستان و انکار از دوستی با با پاکستان، هرگز صلح در افغانستان نخواهد آمد.
انتهای پیام/
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید