سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روسیه، بزرگ‌ترین خطر سایبری برای امریکا

راپرسبرگر، عضو کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان، می‌گوید که روسیه بزرگ‌ترین خطر امنیت سایبری برای امریکا محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نماینده مریلند عقیده دارد اگرچه امریکا در عرصه سایبری با دشمنان سرسختی روبروست، اما در حال حاضر این هکرهای روسی هستند که بزرگ‌ترین تهدید برای امریکا به شمار می‌روند.

داچ راپرسبرگر (Dutch Ruppersburger)، نماینده دموکرات ایالت مریلند می‌گوید: «مسائل سایبری برای کاری که ما انجام می‌دهیم بسیار حائز اهمیت هستند. چیزی که به نوعی خواب را از چشمان من گرفته، چین نیست؛ ما همیشه باید مراقب چین باشیم، مراقب ایران و کره شمالی هم باید باشیم، اما به نظر من اکنون در این حوزه، جایی که باید به طور خاص بر روی آن تمرکز کنیم، روسیه است.»

راپرسبرگر که در جریان خدمت طولانی در کنگره، در چندین کمیته کلیدی از جمله هیئت اطلاعات مجلس سنا خدمت کرده است، رئیس‌جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین را فرد زیرک، باهوش و باانگیزه‌ای توصیف کرد که در پی احیای اتحاد جماهیر شوروی بوده و بودجه‌های کشورش را صرف امور امنیت سایبری، نظامی و فضایی می‌کند. شهر فورت مید که در منطقه شهری بالتیمور واقع شده، جزو مناطق تحت نظارت راپرسبرگر است و سازمان امنیت ملی و چندین سازمان اطلاعاتی نظامی دیگر هم در آنجا مستقر است.

او به حملات روسیه به استونی اشاره کرد، روسیه را به دخالت در انتخابات فرانسه و امریکا متهم ساخت و مدعی شد که نظام پوتین «احتمالا بهترین نظام جهان در حوزه تبلیغات سیاسی است.» وی افزود: «کاری که با انتخابات ما کردند، نفوذ به سامانه‌های رای‌گیری و دستکاری آنها نبود؛ بلکه به تبلیغات و توانایی آنها در انتشار پیام و تاثیرگذاری بر نتیجه انتخابات مربوط می‌شد.»

وی اظهار داشت: «ما باید از چشم‌اندازی جهانی هم به این مسئله نگاه کنیم. چراکه می‌توانیم هر آنچه لازم است برای حفاظت از خود انجام دهیم. نوآوری، نوآوری. نسل جوان‌تر. حرکت رو به جلو را ادامه دهید. این مشکل فعلی دولت ماست. سامانه‌های ما آن قدر قدیمی است که امکان نوآوری را از ما گرفته است.»

او اضافه کرد: «فراتر از روسیه، چین نیز به شدت تهاجمی است؛ هر چند که چین در عملیات سایبری خود عموما در جستجوی اطلاعات است تا تخریب. کشور ما تا رسیدن به هدف خود در مقابله با هر دوی این تهدیدات، راه درازی در پیش دارد.» وی در پایان، با اشاره به حمله سایبری به سرویس دیجیتالی سونی اینترتینمنت، خاطرنشان ساخت: «در کشور ما فقط یک حمله مخرب اتفاق افتاده است اما باور کنید که حملات دیگری در راه است.»

 

منبع: سایبربان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.