سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید حشره‌کش دفع حشرات با استفاده از 3 نوع گیاه

با توجه به افزایش مقاومت حشرات در برابر آفات شیمیایی، پژوهشگران پارک علم و فناوری گیلان با استفاده از 3 نوع گیاه، حشره‌کشی را برای دفع حشرات موذی خانگی عرضه کردند و به گفته آنها از این محصول در یک بیمارستان و خوابگاه استفاده شده است.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  آیدین زیبایی، مجری طرح  با اشاره به استفاده از حشره کش‌های شیمیایی،‌ گفت: امروزه استفاده از حشره کش‌های شیمیایی مشکلات فراوانی چون آلودگی‌های زیست محیطی، ایجاد انواع سرطان‌ها و مقاومت آفات را ایجاد کرده است.

وی از تولید حشره کش‌های گیاهی خبر داد و اظهار کرد: این حشره‌کش با استفاده از اسانس‌های گیاهی تولید شده و می‌توان آن را به عنوان جایگزینی برای انواع حشره‌کش‌های شیمیایی معرفی کرد.

زیبایی، فرمولاسیون این حشره را بر پایه عصاره 3 گیاه عنوان کرد و یادآور شد: علاوه بر آن حلال‌های این حشره‌کش نیز بر پایه گیاهان است.

مجری طرح با تاکید بر اینکه این حشره‌کش برای حشرات خانگی تولید شده است، خاطر نشان کرد: این حشره‌کش برای از بین بردن انواع حشرات خانگی چون سوسک، پشه و مورچه کاربرد دارد و زمان ماندگاری آن نیز یکی دو روز کمتر از حشره‌کش‌های شیمیایی است.

این محقق، با تاکید بر اینکه این محصول پس از اجرای آزمون‌های مختلف دارای تائیدیه علمی از دانشگاه آرهوس دانمارک است، یادآور شد: این محصول برای از بین بردن ساس در یکی از بیمارستان‌های ساوه و خوابگاه دانشگاه تهران استفاده شده است.

زیبایی با اشاره به نحوه اثرگذاری این حشره‌کش بر روی حشرات توضیح داد: نقاط اثرگذاری این حشره‌کش از طریق سیستم گوارشی،‌ تنفسی و پوستی است و در صورتی که حشره از محل‌هایی که این حشره‌کش پاشیده شده است، عبور کنند؛ از طریق جذب سیستم گوارشی و تنفسی از بین می‌روند.

وی یکی از مشکلات حشره‌کش‌های شیمیایی را مقاومت آفات به آن دانست و ادامه داد: این در حالی است که این حشره‌کش هیچ نوع مقاومتی در حشرات ایجاد نخواهد کرد.

این محقق، عدم آلودگی‌های زیست محیطی را از نقاط قوت این محصول عنوان کرد و افزود: این حشره‌کش قابل استفاده در اماکن عمومی و فضا بسته است و قادر به دورکردن سریع حشرات موذی خواهد بود.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۵:۱۸ ۲۲ تير ۱۴۰۰
نام ۳ نوع گیاه رو هم میگفتید خب
محمدعلی عظیمی
۰۱:۰۰ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
ساس درمنزل ماهست