سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دیوار چین چگونه تعمیر می‌شود؟+ تصاویر

پایگاه اینترنتی دیلی میل در گزارشی به بررسی نحوه بازسازی و تعمیر دیوار چین به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری جهان پرداخت.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی دیلی میل؛ تاکنون فکر کرده اید که چگونه دیوار بزرگ چین پس از قرن‌ها همچنان در شرایط مناسب قرار دارد؟  به تازگی ویدئویی از بخش بزرگ دیوار چین در منطقه جیانکو منتشر شده است که نشان می‌دهد کارگران مخصوصی با به خطر انداختن زندگی خود، این سازه باستانی را برای نمایش عموم در بهترین شرایط نگه می‌دارند.

تعمیر دیوار بزرگ چین کاملا به صورت سنتی انجام می‌شود. کارگران پس از ۴۰ دقیقه پیاده روی، مصالح مورد نظر خود را با اسب به بالای دیوار منتقل می‌کنند. بر‌ای دسترسی به برخی از بخش‌های صعب العبور باید خود کارگر مصالح را روی دوشش حمل کند. سخت‌ترین بخش تعمیر دیوار آویزان شدن از جداره بیرونی دیوار است تا قسمت‌های بیرونی دیوار که در اثر فرسایش از بین رفته اند و در حال تخریب می‌باشند را با سیمان بپوشانند. همراه داشتن سطل‌های سیمان و وزش شدید باد، جان این کارگران را به خطر می‌اندازد.

گفته می‌شود کار کردن این کارگران نیز یکی دیگر از جاذبه‌های گردشگری دیوار چین است.

دیوار چین یکی از هفت اعجاز جهان به لحاظ زمان ساخت و ویژگی تدافعی- نظامی آن مورد توجه است. این دیوار در نقشه جغرافیایی چین ۷۰۰۰ کیلومتر امتداد یافته است. این اثر سال ۱۹۸۷ در فهرست میراث جهانی ثبت شد.

 

از دیوار چین چه می‌دانید؟


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۲۶ ۰۲ تير ۱۳۹۶
کوروش کیه؟
ناشناس
۰۶:۱۸ ۰۱ تير ۱۳۹۶
روستایی بنام مجداباد در نزدیکی تخت جمشید وجود دارد که سنگ های تخت جمشید از کوه این روستا بریده شده که سنگ ریزه های حاصل از تراشیدن سنگ تخت جمشید در انجا به اندازه یک کوه جمع شده
که اخیر این سنگ ها را دارن با کمپرسی انتقال میدن جهت مصالح ساختمانی لطفا نگذارید این تاریخ 2500 نابود بشه
ناشناس
۱۸:۴۵ ۳۱ خرداد ۱۳۹۶
سختی کار کارگرانش به کنار ، ای کاش ما هم کمی قدر داشته هامون و میدونستیم و به جای یادگاری نوشتن رو آثار تاریخی کشورمون در حفظ و نگهدارش همت می کردیم
صدیقی نوئلی
۱۸:۱۹ ۳۱ خرداد ۱۳۹۶
خیلی جالب بود ای کاش میتوانیم از این آثار باستانی دیدن کرد جاذبه های دیدنی زیادی دارد
ناشناس
۱۷:۰۷ ۳۱ خرداد ۱۳۹۶
مقبره کوروش چطوری تعمیر میشه
محمد
۲۰:۲۲ ۳۱ خرداد ۱۳۹۶
همون طوری که روش یادگاری نوشته میشه همون طوری هم تعمیر میشه