وی افزود این مهاجمان از سوی برادر مسلمیار نگهداری میشدند و سازمان امنیت ملی افغانستان نیز از این موضوع آگاه است، اما به دلیل فشارهای رئیس سنای افغانستان نتوانسته اقدامی انجام دهند و مجبور به کتمان این موضوع شدهاند.
از سوی دیگر، روز گذشته نیز «نیلوفر ابراهیمی» نماینده بدخشان در پارلمان افغانستان اعلام کرد که یکی از نمایندگان پارلمان و یکی از نمایندگان سنا تلاش دارند تا عاملان انتحاری را به داخل صحن این مجلس منتقل کنند که از سوی عبدالرئوف ابراهیمی رئیس پارلمان نیز این موضوع تایید شد.
«فضلالهادی مسلمیار» رئیس سنای افغانستان نیز در واکنش به این موضوع اظهارات اخیر نمایندگان افغان در مورد همکاری برادرش با مهاجمان انتحاری را به شدت رد کرده است.
وی درباره اظهارات نمایندگان پارلمان گفت که هدف توطئه سیاسی قرار گرفته است و حکومت باید این موضوع را بررسی کند زیرا پیگیری این موضوعات مسؤلیت امنیت ملی و حکومت افغانستان است.
این در حالی است که چند روز قبل نیز یک جنگجوی داعشی که از سوی طالبان اسیر شده بود در ویدئویی اعتراف کرد که این گروه از سوی فضلالهادی مسلمیار حمایت مالی و تجهیزاتی میشود.
وی مدعی شده بود که چند بار به دیدار مسلمیار رئیس سنای افغانستان به دفتر کاریاش در جلالآباد رفته بود.
از سوی دیگر «ظاهر قدیر» نماینده مردم ننگرهار در پارلمان افغانستان نیز تصریح کرد مسلمیار رئیس سنای افغانستان به دلیل اتهامات تروریستی در فهرست سیاه آمریکا قرار دارد.
تسنیم نوشت: با این حال مقامات امنیتی افغان تا کنون در این مورد اظهار نظری نکردهاند.
از سوی دیگر برخی نیز میگویند که پشت پرده حملات انتحاری در کابل و گروه داعش مسلمیار رئیس سنا، «معصوم ستانکزی» رئیس امنیت ملی و حنیف اتمر مشاور امنیت ملی افغانستان قرار دارند.
انتهای پیام/
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید