وی ادامه داد: دسته دوم اتباع افغانی، کسانی هستند که مدارک هویتی آنها از اعتبار ساقط شده و یا کامل نیست که این افراد، سال گذشته با استفاده از کارت ویژه حمایت تحصیلی که توسط وزارت کشور صادر می شد، می توانستند بدون هیچ مشکلی در مدارس ثبت نام کنند.
سرپرست معاونت امور بین الملل مدارس خارج از کشور از اتباع افغانی خواست برای ثبت نام فرزندانشان در مدارس ایران، از اول تیرماه با مراجعه به دفاتر اتباع وزارت کشور در استانداری ها، فرمانداری ها و مناطق این کارت حمایتی را تجدید کنند زیرا با کارت سال گذشته، امکان ثبت نام برای این افراد وجود ندارد.
حسینی در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: شیوه نامه ثبت نام دانش آموزان اتباع خارجی در ایران به ویژه اتباع افغانی در کمیسیون اتباع خارجی وزارت کشور تصویب شده و قرار است هفته دوم تیرماه به مناطق آموزش و پرورش ابلاغ شود.
وی با اشاره به اینکه این شیوه نامه نسبت به سال گذشته تغییرات عمده ای ندارد، اضافه کرد: با توجه به اینکه سیاست کلان جمهوری اسلامی ایران پیشتیبانی و حمایت از اتباع افغانی و ارائه خدمات آموزشی با کیفیت به آنها است، شیوه نام ثبت نام دانش آموزان اتباع خارجی در کشور نسبت به سال گذشته تغییری نکرده است.
به گفته حسینی، اکنون حدود 400 هزار دانش آموز از اتباع افغانی در 25 هزار و 490 مدرسه ایران مشغول به تحصیل هستند.
انتهای پیام/
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید