سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

نانی با بوی خوش گندم

کارخانجات آرد استان کرمانشاه از آخرین تکنولوژی‌های روز بهره‌مندند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور گفت:کارخانجات آرد استان کرمانشاه از آخرین تکنولوژی‌های روز بهره‌مندند و آردی که هم اکنون تولید می‌شود نسبت به سال های قبل کیفیت بالا و عالی دارد.

مظفررحیمی با بیان اینکه آرد خوب از گندم خوب تهیه می‌شود، افزود: نان خوب علاوه بر ماهیت کیفیتی آن باید دارای ظاهری خوب و تشکیل خمیر مناسب و پخت مناسب باشد و استفاده از خمیرترش را به عنوان افزودنی مجازی که باعث بالابردن کیفیت و ارزش غذایی نان می‌شود به خبازی‌ها توصیه کردیم.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور با بیان اینکه استفاده از بلانکیت و جوش شیرین را در هیچ کدام از خبازی‌های استان کرمانشاه نداریم، افزود: کیفیت نان در خبازی‌های آزادپز بهتر از یارانه‌ای‌ها است.

وی از وجود ۲۰۰۵ واحد خبازی در سطح استان خبر داد و گفت: ۷۵۰ خباز یارانه ای پَز و ۳۰۰ خباز آزادپز در سطح شهرستان کرمانشاه و از نیمی از خبازی‌های استان در شهرستان کرمانشاه وجود دارد.

 

انتهای پیام/پ

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.