آقای ایزدیار افزود که همچنان امید می رود با تغییر این پالیسی ها بالای مراکز تروریستی و حامیان هراس افگنی شان فشارهای لازم اقتصادی، سیاسی و نظامی وارد شود.
او همچنان از امریکا و جامعه جهانی خواست تا طبق موافقتنامه، نیروهای امنیتی و دفاعی کشور را با اسلحه دوربرد سنگین، وسایط زرهی، طیارات جنگی تجهیز کرده و بر آموزش این نیروها تمرکز صورت گیرد.
شماری از سناتوران نیز با مطرح کردن خواست مشابه می گویند که باید بر پاکستان فشار وارد شود تا این کشور از مداخله در امور داخلی افغانستان و پرورش تروریستان در خاک خویش منصرف شود.
حنیف حنفی، عضو مجلس سنا گفت که پاکستان به بهانه مبارزه با تروریزم افغانستان و جهان را فریب داده و تنها وضع فشارها بر این کشور می تواند افغانستان و منطقه را امن سازد.
آقای حنفی افزود که اگر امریکا صادقانه بر پاکستان فشار وارد کند، در افغانستان صلح تامین خواهد شد.
از سوی دیگر، معاون اول مجلس سنا به نشست چهارجانبه صلح به میزبانی چین اشاره کرده ابراز امیدواری کرد که این نشست نتایج مثبت را در قبال داشته باشد.
آقای ایزدیار تاکید کرد که هرگونه مسایل صلح باید طور واضح و روشن با مردم در میان گذاشته شده و از هر گونه کارهای پنهانی که باعث بی اعتمادی در پروسه صلح می شود، اجتناب گردد.
این در حالیست که رئیس جمهور چین در دیدار با رئیس جمهور غنی گفته که پیکنگ از روند صلح افغانستان به رهبری دولت این کشور حمایت میکند و آمادهاست تا نشست سه جانبه را میان افغانستان، پاکستان، امریکا و چین برگزار کند.
هنوز در مورد زمان دقیق برگزاری این نشست چیزی گفته نشده است.
انتهای پیام/
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید