وی افزود: شرکت های دانشبنیان به عنوان پیشانی اقتصاد کشور در تولید مبتنی بر دانش نقش بیبدیلی در تحقق این هدف دارند و از سوی دیگر با توجه به نقش آن ها در اقتصاد کشور به خصوص در زمینه اشتغال دانش آموختگان، ارتقای تکنولوژی و رونق صادرات، نیازمند توجه جدی از سوی دستگاه های متولی هستند.
سرپرست دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری خراسان رضوی گفت: با توجه به نقش پررنگی که شرکت های دانش بنیان در اقتصاد مقاومتی ایفا میکنند؛ دولت 110 برنامه حمایتی برای ارتقا و توسعه این بخش در نظر گرفته است.
میرشاهی افزود: برای اطلاع از جزئیات این برنامهها متقاضیان میتوانند با مراجعه به سامانه WWW.Daneshbonyan.ir جزوه کامل این برنامهها را دانلود کنند.
سرپرست دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری خراسان رضوی گفت: با توجه به اینکه یکی از مشکلات پیش روی شرکتهای دانش بنیان تأمین سرمایه است، با توجه به محدودیت منابع بانکی و تسهیلات دولتی یکی از راهکارهای موجود ایجاد اتصال بین سرمایهگذاران بخش خصوصی و شرکتهای دانش بنیان است و دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری خراسان رضوی علاوه بر این حمایتها این آمادگی را دارد که زمینه ارتباط بین شرکتهای دانشبنیان ، نخبگان و ایده پردازان را با سرمایهگذاران فراهم آورد.
میرشاهی افزود: متقاضیان میتوانند با ارائه طرحهای تجاری خود به این دفتر نسبت به جذب سرمایهگذار اقدام کنند.
انتهای پیام// م.م