وی اظهار داشت: به مجردی که این بیماری در کشور گزارش شد بخشهای مختلف مدیریت بحران استانداری، دامپزشکی، بهداشت و دیگر دستگاههای مرتبط سلسله اقدامات مقابلهای خود را شروع کردند.
استاندار اصفهان به آمار مبتلایان در استان اصفهان اشاره کرد و افزود: علیرغم آمار ضد و نقیضی که در شبکههای مجازی عنوان شد، آزمایشهای طبی نشان میدهد تاکنون ۴ نفر در استان به این بیماری مبتلا شدهاند که یک نفر فوت کرده است.
وی بر اقدامات لازم برای پیشگیری مداوم از این بیماری تأکید کرد و افزود: جهاد کشاورزی باید با محوریت دفتر امور روستایی استانداری و با یک برنامه زمانبندی شده حداکثر طی ۳ ماه آینده نسبت به سیمانکاری تمامی جایگاههای دام سنتی روستایی اقدام نماید.
زرگرپور با اشاره به اینکه ۱۴ کشتارگاه بزرگ استان که ذبح ۹۰ درصد را به عهده دارند مجهز به تجهیزات پیش سرد دام هستند، گفت: وجود تجهیزات پیش سرد به میزان زیادی در کاهش بیماری و انتقال آن به انسان تأثیرگذار است و باید طی دوماه آینده ۲۰ کشتارگاه استان که این تجهیزات را در اختیار ندارند با هماهنگی شهرداریها مجهز شوند.
وی بر لزوم تبلیغات همه جانبه در راستای پیشگیری و اطلاعرسانی به مردم تأکید کرد و افزود: مردم باید نسبت به راههای انتقال این بیماری توجیه شوند و عوامل پیشگیرانه را رعایت نمایند و رسانهها خصوصاً صدا و سیما رسالت اصلی را به عهده دارند.
استاندار اصفهان در ادامه به گزارش ارائه شده در خصوص وضعیت بیماری آنفلوانزای مرغی در اصفهان اشاره کرد و افزود: بر اساس آخرین آمار از ابتدای اردیبهشت ماه تاکنون هیچگونه موردی از این بیماری گزارش نشده است و به نوعی تحت کنترل است.
زرگرپور افزود: خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته این بیماری که میتوانست خسارات و ابعاد بزرگی داشته باشد به خوبی کنترل شد و از ۲۴ میلیون قطعه مرغ در استان تنها ۳ میلیون معدوم شد که این اقدامات قابل قدردانی است.
وی با بیان اینکه در برخی از استانهای مجاور همچنان این بیماری فعال است، گفت: روند مقابله با این بیماری باید همچنان ادامه داشته باشد و کارگروه مقابله با آنفلوانزای فوق حاد پرندگان نیز به فعالیت خود ادامه دهد.
استاندار اصفهان با اشاره به اینکه این بیماری هرساله اتفاق میافتد و خسارات زیادی را تحمیل میکند، اظهار داشت: باید بهگونهای با آنفلوانزای فوق حاد پرندگان مقابله شود که در سالهای آینده شاهد بروز این بیماری نباشیم.
زرگرپور اضافه کرد: پرندگان مهاجر، انتقال پرندگان از استانهای دیگر و مراکز فروش غیرمجاز پرندگان از منابع مهم انتقال این بیماری میباشند که در خصوص انتقال پرندگان از استانهای دیگر نیروی انتظامی باید کنترل لازم را داشته باشد و با قوت ادامه دهد.
استاندار اصفهان به مراکز فروش غیرمجاز پرندگان اشاره کرد و افزود: ساماندهی مراکز عرضه و توزیع پرندگان در سطح شهر باید مورد توجه قرار گیرد و اتحادیه و اتاق اصناف و شهرداری موظف هستند محل مناسبی را برای تمرکز این مراکز در نظر بگیرند ولی تأخیر در این رابطه را جایز ندانسته و بر مسئولیت اصلی شهرداری اصفهان تأکید کرد.
وی به گزارش آب و فاضلاب استان در خصوص منابع و مصارف منابع آبی استان اشاره کرد و افزود: آب و فاضلاب باید بسته پیشنهادی اضطراری خود را برای کنترل مصرف آب در تابستان آماده نماید تا در جلسه آتی مورد بررسی قرار گیرد گر چه این بسته بایستی حداقل شش ماه پیش ارائه میگردید، بههرحال تأمین آب شرب شهروندان بایستی با جدیت پیگیری شود.
در ادامه جلسه شرکت برق منطقه اصفهان گزارشی از روند تأمین برق استان در شرایط اوج بار مصرف تابستان ارائه نمود و استاندار اصفهان در این خصوص اظهار داشت: دستگاههای دولتی موظف هستند ژنراتورهای اضطراری خود را برای تأمین مصرف برق در ساعات اوج مصرف مورد استفاده قرار دهند.
وی افزود: هماهنگی که با صنایع در خصوص کاهش مصرف برق در طول تابستان تفاهم صورت گرفته است باید تفاهمات لازم با دستگاههای دولتی نیز صورت گیرد تا صرفهجویی را در مصرف برق داشته باشند.