اين مقام انتظامي افزود: لذا تمامی افرادی که به اینترنت متصل میشوند و علاقه به استفاده از این فضا را دارند باید از اعتماد بیش از حد به سایر مخاطبان خودداری کرده و از اتصال رایانههایی که عکسهای شخصی و خانوادگی در آن وجود دارد به اینترنت جلوگیری و حد الامکان از عضویت در شبکههای اجتماعی برون مرزی بپرهیزید.
وی در ادامه تاکید کرد: بهترین راه جهت حفظ خانواده ها از آسیب ها و تهدیدات فضای مجازی کنترل و نظارت بر فرزندان هنگام استفاده از این فضا می باشد و ممانعت از استفاده به هیچ وچه پاسخگو و مانع از آسیبها در این فضا نخواهد شد لذا توصیه می شود والدین وقت بیشتری را جهت همراهی فرزندان و هدایت آنها در فضای مجازی صرف کنند تا از بروز آسیب های ممکنه جلوگیری شود.
رئیس پليس فتا آذربايجان شرقي خاطرنشان کرد: خود مراقبتی و خود کنترلی و افزایش سطح آگاهی ضمن اینکه باعث استفاده صحیح از ابزارها و فن آوریهای نوین در جامعه امروزی میشود، همین اقدامات نیز از شرط های مصونیت و حفظ آسیبهای اجتماعی کاربران در فضای مجازی است. کارکنان و خانواده نیروهای انتظامی نیز با توجه به گستردگی و حساسیت ماموریتها بیشتر از سایر افراد جامعه در معرض خطر بوده و میبایست با بصیرت تمام در همه جوانب امورات خانوادگی را مدیریت کرده تا خدا نکرده شاهد انحراف اعضای خانواده خود در این فضا نباشیم.
وی در پایان گفت: در صورت بروز مشکلات در فضاي سايبري، پليس فتا آمادگي مقابله با جرائم رايانهاي را دارد و از عموم مردم درخواست داريم در صورت مواجهه با جرائم رايانهای مراتب را سريعاً به وب سايت پليس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش تماس با ما گزارش کنند.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
انتهای پیام/