سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن به پایان رسید/ خبر خوش وزیر ارشاد برای تامین بودجه نهادهای قرآنی

آیین اختتامیه بیست و پنجمین دوره نمایشگاه قرآن کریم با اعلام برگزیدگان این دوره به پایان رسید.

به گزارش خبرنگارحوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آیین اختتامیه بیست و پنجمین دوره نمایشگاه قرآن کریم با شعار قرآن، اخلاق زندگی، عصر امروز مورخ جمعه ۲۶ خرداد ماه در سالن همایش های مصلی تهران با حضور سید رضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت السلام والمسلمین محمد رضا حشمتی، دبیر بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار شد.
 
 
 
حجت السلام و المسلمین محمدرضا حشمتی رئیس بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن کریم در ابتدا با اشاره به خطبه‌های امام علی (ع)، گفت: هیچ نعمتی و غنیمتی بالاتر از عقل نیست. امیرالمومنین (ع) فرمودند: «دردها و شبهات را به قرآن معرفی کنید و از قرآن طلب کنید».
 
وی بیان کرد: افتخار دارم خدمت شما عرض کنم نمایشگاه قرآن به کمال خوش رسیده است و دستاوردهای این رویداد همدلی و هم افزایی بین نهادهای قرآنی و جامعه قرآنی بود.
 
حجت السلام و المسلمین محمدرضا حشمتی اظهار داشت: حدود ۷۰ نهاد نمایشگاه قرآن را پوشش دادند و دستاورد آن پر رنگ تر شدن بخش هنری است و همانطور که وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی بارها به عرضه آثار هنری اشاره داشته اند، در این نمایشگاه آثار خوبی از انیمیشن ها و  اپلیکشن های قرآنی تولید شد که همه آن ها با  استفاده از جوانان عزیزی بود که آثار خود را بدون چشم داشتی تولید کردند و به عقیده من شاهکاری بود که در نمایشگاه رونمایی شد.
 
 
 
وی بیان کرد: در اینجا باید به عنوان خادم قرآن از کابینه دولت یازدهم، رییس جمهور محترم، معاونان ریاست جمهوری و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکر می کنم.

حجت السلام و المسلمین حشمتی در پایان به تقدیر و تشکر از سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران و دکتر علی عسکری پرداخت و گفت: امروز که روز پایانی​ است مشتاقان زیادی به بازدید از نمایشگاه آمده اند، اما به ناچار برای آماده‌سازی مصلی تهران برای نماز عید فطر  باید شاهد برچینی نمایشگاه باشیم.
 
در ادامه این مراسم گروه تواشیح نورالهدی  به اجرا پرداختند.
 
سید رضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تسلیت شب‌های قدر و شهادت امیرالمومنین علیه السلام، گفت: آن‌چیزی که امروز مورد اهمیت واقع شده اینکه با همه نهادها و موسسات قرآنی تلاش کنیم به یک باور قطعی برای رسیدن به قله گفتمان قرآنی برسیم و بدانیم که راه رسیدن به گفتمان قرآنی و برطرف شدن آسیب‌های اجتماعی رسیدن به گفتمان قرآنی است و اینکه از سنین کم به فرزندانمان گفتمان قرآنی را بیاموزیم، چرا که اگر مردم دین مدار و با فضیلت داشته باشیم و باید از چشمه های قرآنی بنوشیم.

وی ادامه داد: امروزه راه نجات بحران های خاورمیانه گذشتن از مفاهیم قرآنی و بازگشت به نهج‌البلاغه​ است. برگزاری مراسم اختتامیه نمایشگاه قرآن امروز با شهادت امام علی علیه السلام مصادف شده و این نشان از آن دارد که قرآن و عترت برای همیشه تاریخ به هم وابسته و جداناپذیر است.
 

 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تشکر از همه نهادهای فرهنگی و قرآنی عنوان کرد: خوشبختانه این مجموعه بزرگی که به همت شما برگزار شد،  افتخار بزرگی برای دستگاه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. امسال در این نمایشگاه توجه بیشتری به کودکان شده و کار قابل توجهی شکل گرفت و باید در ادامه بیشتر به روی آن کار شود.

صالحی امیری اظهار داشت: نمایشگاه قرآن کریم یک پیام روشن داشت، دولت از عمق جان باور دارد که راه دولت برای توسعه ملی دستیابی​ به قرآن است.

وی افزود: ما در آغاز راه هستیم و نهادهای​ فرهنگی، قرآنی، دولتی، بنرهای شهری، فیلم ها، تمام آثار هنری و همچنین خبرگزاری ها باید تصویر قرآنی را به نمایش بگذارند که این وظیفه همه موسسات است و همه موظف هستند، ما اگر نتوانیم فرهنگ قرآنی را نشان دهیم نتیجه کم توجهی ما به گسترش فرهنگ است.

وزیر ارشاد بیان کرد: فضای مجازی فرصت بزرگی برای توسعه فرهنگ قرآنی است و نباید از آن غافل بود و اگر از این فضا استفاده نکنیم یک آسیب ملی برای جوانان ما به همراه دارد.پس ما باید تمام توان خود را از طریق ۴۰ میلیون کانال در فضای مجازی برای توسعه فرهنگ قرآنی به کار بگیریم.
 
 

صالحی امیری با تقدیر از مجلس شورای اسلامی گفت: از مجلس کشور برای تصویب بودجه صد در صدی قرآن کریم که برای سال آینده در نظر گرفته اند تقدیر و تشکر می کنم.رسانه ها نقش مهمی در انتقال مفاهیم قرآن دارند. زبان شعر، هنر نقاشی‌، فیلم و ... زبان‌های انتقال مفاهیم قرآنی هستند. سال آتی نمایشگاه قرآن باید توسط موسسات اداره شود تا نهاد های مردمی به صحنه بیایند.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم از غرفه های برگزیده قرآنی، عفاف و حجاب و همچنین خبرگزاری های قرآنی تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

اسامی برگزیدگان به شرح ذیل است:

بخش موسسات قرآنی
برگزیده: موسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد با مدیریت حجت الاسلام والمسلمین مهدی مقامی
برگزیده: موسسه جامعه القرآن کریم تهران با مدیریت خانم سیده قدسیه طباطبایی

بخش نهادهای غیردولتی
برگزیده: موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان با مدیریت سید محمد رضا آقامیری
برگزیده: موسسه رسانه ای مخلصین با مدیریت ابوالقاسم چیذری

موسسات و نهادهای دولتی
برگزیده: وزارت آموزش و پرورش به نمایندگی سید علی اکبر مسیب زاده
برگزیده: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نمایندگی آقای جعفرپور

بخش حوزوی
ضمن تقدیر از: معاونت تبلیغ مرکز مدیریت حوزه های علمیه
برگزیده: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به نمایندگی حجت السلام والمسلمین قنبری

بخش رسانه‌های دیجیتال
ضمن تقدیر از نشر معارف دانشگاه با مدیریت امیر رضا حقیقت
برگزیده: مرکز تحقیقات علوم اسلامی نور با مدیریت سید مرتضی سجادی

بخش ناشران(کتب)
برگزیده: انتشار پیام عدالت با مدیریت حسن جودت
برگزیده: انتشارات اسراء با مدیریت حمید اکبری

بخش محصولات فرهنگی
ضمن تقدیر از: غرفه حکاکی شیشه با مدیریت فریدون غفاریان
برگزیده: غرفه معرق همایون با مدیریت همایون حلی

بخش عفاف و حجاب
ضمن تقدیر از غرفه عصرعاشورا
برگزیده: غرفه سندس با مدیریت مهدی جوادی
برگزیده: غرفه دوخت ریاگان چادر با مدیریت: آقای اسدالله سلیمانی

بخش رسانه‌های مکتوب و الکترونیک
ضمن تقدیر از خبرگزاری شبستان و خبرگزاری حوزه
برگزیده: خبرگزاری ایکنا، با مدیریت حمید صابر فرزام
برگزیده: خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) با مدیریت خدادی

بخش رسانه ملی
برگزیده: شبکه قرآن و معارف سیما با مدیریت محمد حسین محمد زاده
برگزیده:گروه اطلاع‌رسانی و نماینده معاونت صدای جمهوری اسلامی ایران با مدیریت مهران رهبر حقیقت
برگزیده: حسین فراست، تهیه کننده تلویزیون

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.