سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عزیزی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛

بستنی‌های غیر پاستوریزه، مهمترین عامل ابتلای ایرانی‌ها به تب مالت

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه مصرف بستنی های غیرپاستوریزه یکی ازمهمترین راه های ابتلای ایرانی ها به تب مالت است،گفت: مردم برای پیشگیری ازابتلا به این بیماری ازخوردن مواد لبنی غیرپاستوریزه پرهیز کنند.

محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به خطرزا بودن بستنی‌های غیرپاستوریزه و کره‌های محلی اظهار کرد: اگر در هنگام مصرف شیر آن را حرارت ندهیم و از مواد لبنی غیر پاستوریزه استفاده کنیم احتمال شیوع بیماری‌های مختلف از جمله تب مالت در افراد افزایش می یابد.

وی عنوان کرد: شیرهایی که قبل از مصرف تصفیه نشده و به طور کلی عمل پاستوریزه و همونونیژه بر روی آنها صورت نگرفته است احتمال شیوع بیماری‌های مختلف دامی به انسان را افزایش می‌دهند و به همین علت توصیه می شود از مصرف بستنی و لبنیات محلی که از شیر غیر پاستوریزه تهیه شده اند به هیچ عنوان مصرف نشود.

عزیزی با اشاره به اینکه اگر شیر غیرپاستوریزه به اندازه کافی حرارت نبیند می تواند عامل انتقال بیماری تب مالت باشد به مردم توصیه کرد که اگر تمایل به مصرف شیر غیرپاستوریزه دارند، آن را حدود 20 دقیقه بجوشانند و سپس مصرف کنند.

وی با اشاره به اینکه با جوشیدن شیر عامل بیماری تب مالت از بین می رود، تاکید کرد که ماست عامل انتقال بیماری تب مالت نیست، زیرا در تهیه ماست از شیر جوشانده استفاده می شود و به همین دلیل ماست عامل انتقال این بیماری نیست.

رئیس انجمن صنایع غذایی مؤثرترین راه پیشگیری از تب مالت را استفاده از محصولات لبنی پاستوریزه اعلام کرد و از مردم خواست از محصولات لبنی پاستوریزه مصرف کنند تا دچار مشکلاتی در این زمینه نشوند.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
منصور
۱۲:۳۳ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
پاستوریزه نبودنش مهم نیست