به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ رئیس اتاق اصناف لرستان گفت: زولبیا و بامیه به صورت غوطه وری در روغن تهیه میشود و به علت حرارت بالا و استفاده از روغنهای نامناسب، غیر سرخ کردنی و غیراستاندارد احتمال تولید و افزایش ترکیبات شیمیایی و خطرناک که تهدیدی برای سلامتی محسوب میشود، وجود دارد.
راشدی افزود: در این بازرسیها کیفیت روغن استفاده شده، رعایت بهداشت فردی و عمومی، ایمنی مواد غذایی خام و پخته، آب مصرفی، دمای نگهداری، فضای فیزیکی، سیستم دفع پساب و پسماند نظارت میشود.
وی گفت: توزیع کنندگان زولبیا و بامیه وظیفه دارند وزن جعبه را قبل از پر شدن شیرینی کشیده و و با کسر آن، وزن شیرینی را به صورت خالص به مشتریان عرضه کنند.
راشدی به شهروندان توصیه کرد؛ زولبیا و بامیه را فقط از مراکز دارای پروانه کسب و بهداشت تهیه و از خرید این اقلام از دستفروشان دور گرد خودداری کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف مانند کارگاههای غیرمجاز و غیربهداشتی خانگی با شماره تلفن ۳۳۲۴۲۵۲۶ اتاق اصناف لرستان تماس گیرند.
انتهای پیام/م