سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیراز؛

آشنایی قصابان و فروشندگان مواد گوشتی با بیماری تب کنگو

بیش از 170 نفر از قصابان و پزندگان مرودشتی با راهکارهای پیشگیری و کنترل بیماری تب کریمه کنگو و آنفلوانزای پرندگان آشنا شدند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ حبیب کشاورز کارشناس مسؤول بهداشت محیط شهرستان مرودشت گفت: با حضور قصابان، کبابی‌ها، مسئولین تالارهای پذیرایی و رستوران‌ها جلسه ایی با هدف آشنایی بیشتر با بیماری تب کریمه کنگو و آنفلوانزای پرندگان برگزار شد و به تشریح عوامل سرایت بیماری تب کریمه کنگو، مخاطرات و راه‌های پیشگیری از آن پرداخته شد.
 
کشاورز افزود: تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی است که نوعی کنه سخت، مخزن و ناقل آن بوده و این بیماری سال‌هاست که در کشور ما وجود دارد و در فصل گرما به علت افزایش جمعیت کنه‌ها شیوع پیدا می‌کند.
 
وی ادامه داد: افرادی که با دام و فرآورده‌های دامی در تماس هستند نیازمند مراقبت بیشتری هستند.

کشاورز بیان کرد: این بیماری در گام نخست یک بیماری شغلی است که بیشتر دامداران، قصابان و کارگران کشتارگاه‌ها و همچنین پرسنل دامپزشکی را در معرض خطر قرار می‌دهد.
 
وی اظهار داشت: استفاده از وسایل حفاظت شخصی از جمله چکمه، دستکش، عینک و پیش‌بندِ غیرقابل نفوذ از ابتلای قصابان و سلّاخان به این بیماری پیشگیری می‌کند.
 
کشاورز تصریح کرد: در همه حال گوشت باید ممهور به مهر دامپزشکی باشد و مردم از خرید گوشت گرم خودداری کنند.
 
کارشناس مسؤول بهداشت محیط شهرستان مرودشت گفت: گوشت تازه باید قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در دمای یخچال (4 درجه) نگهداری شود تا هم مطمئن شویم و هم فعل و انفعالات آنزیمی گوشت بطور آرام طی شود تا طعم و تُردی گوشت حفظ شود.
انتهای پیام/ر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.