سلیم معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد درگفتگو با
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ گفت:ظرفیت تولیدگوشت مرغ استان در هردوره پرورش در واحدهای مرغداری 12 میلیون قطعه مرغ است که هم اکنون تنها کمتر از یک چهارم این ظرفیت تولید می شود.
سلیم افزود :تولید سالانه گوشت مرغ استان در حال حاضر 56 هزارتن است که این میزان تولید جای آن راداردکه در صورت حمایت های بیشتر از صنعت مرغداری به بیش از سه برابر افزایش پیدا کند.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان گفت : هم اکنون حدود نیمی از گوشت مرغ تولیدی استان در داخل استان مصرف و مابقی به سایر استانهای کشور صادرمی شود.
دشتی افزود: بالا بودن قیمت و نوسانهای قیمت جوجه یک روزه ،گرانی قیمت نهاده ها و نبود مشوق های لازم برای تولید مرغ سایز و صادراتی از مهمترین مشکلات مرغداران برای افزایش تولید و تولید مرغ سایز برای صادرات دراستان یزد است.
سلیم همچنین گفت : در حال حاضر 4 واحد کشتارگاهی با ظرفیت 140 هزارتن در روز در زمینه کشتار و بسته بندی گوشت مرغ دراستان فعالیت دارند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزدخاطرنشان کرد: در صورت رفع موانع پیش روی صنعت مرغداری استان می تواند سالانه یکصد هزارتن گوشت مرغ به خارج از کشور صادر کند.
در حال حاضر 4 واحد کشتارگاهی با ظرفیت 140 هزارتن در روز در زمینه کشتار و بسته بندی گوشت مرغ دراستان یزد فعالیت دارند.
انتهای پیام/ ی