به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ بازوند گفت: 600 میلیارد ریال اعتبار نیز به صورت کمک های فنی و اعتباری برای طرح هایی که بخش خصوصی تمایل به سرمایه گذاری دارد در نظر گرفته شده است.
وی افزود: بین پنج تا 6 درصد به طرح های اقتصادی با سرمایه گذاری بخش خصوصی که با نرخ بهره بانکی 18 درصد امکان پذیر نیست یارانه تعلق می گیرد که باید در ستاد تسهیل و رونق تولید استان لرستان مصوب شود و ستاد تسهیل و کارگروه اشتغال نیز باید گزارش عملکردی از این موارد را تهیه و در اختیار دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی استان قرار دهند.
بازوند گفت: تمامی دستگاه های اجرایی باید بنا بر برش های استانی ستاد اقتصاد مقاومتی کشور، برنامه های خود را نهایت تا 15 تیرماه مشخص کنند.
وی افزود: اداره کل صنعت، معدن و تجارت باید میزان اشتغال در بخش صنعت و معدن را در مقایسه با سال گذشته به میزان 10 درصد افزایش دهد و واحدهای تولیدی و صنعتی با بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی مورد توجه ویژه قرار گیرند.
بازوند با تاکید بر لزوم شناسایی خوشه های صنعتی در لرستان گفت: هنوز زیرساخت های برخی از شهرک های صنعتی استان لرستان تکمیل نشده و در بخش صنایع معدنی هنزو از بسیاری از ظرفیت های استان به خوبی استفاده نشده است.
وی افزود: در بخش صنایع پتروشیمی هنوز صنایع پایین دستی شکل نگرفته است که در سال 96 باید این مشکلات مرتفع شوند تا بتوان به این صنایع دست یافت.
استاندار لرستان با تاکید بر توسعه واحدهای بزرگ صنعتی در لرستان گفت: واحدهای صنعتی بزرگی همچون لاستیک سازی خرم آباد و فولاد ازنا صنایع کشنده ای هستند که بسیاری از صنایع کوچک را بدنبال دارند و فعال شدن این صنایع بزرگ می تواند منجر به اشتغال پایدار در استان شود.
وی افزود: شرکت های دانش بنیان نیز گاه محصولاتی تولید می کنند که این وظیفه صنعت، معدن و تجارت است که تجاری سازی این محصولات را بر عهده گیرد.
بازوند گفت: شرکت های هلدینگ سرمایه گذاری در استان باید شکل گیرد که در این راستا باید با همکاری بال اتاق بازرگانی بتوان هلدینگ صادراتی را ایجاد کرد که انجام این کار نیازمند رایزنی و پیگیری های جدی است.
استاندار لرستان با اشاره به ضرورت توسعه فرش بافی در استان گفت: فرش بافی ظرفیت بزرگی در لرستان به شمار می رود که طی سال های اخیر نتوانسته است در اقتصاد لرستان نقشی داشته باشد.
وی افزود: در سال 96 که با عنوان سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری شده است این بخش به طور ویژه مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: بانک ها باید امسال در راستای کارآفرینی و توسعه تولید و اشتغال، سیستم های بروکراسی خود را کمتر کنند تا شرایط به گونه ای روان شود که بعد از تصویب یک طرح در ستاد تسهیل نهایت تا یک ماه تسهیلات پرداخت شود در حالیکه اکنون تا هفت ماه هم طول می کشد که پرداخت ها صورت نمی گیرد.
بازوند افزود: در بخش کشاورزی نیز کشت های گلخانه ای باید با اولویت مورد توجه قرار گیرد تا بتوان حداقل طی سال 96، 20 درصد کشت های گلخانه ای را افزایش داد.
وی افزود: کشت گیاهان دارویی، توسعه باغات و تولید عسل از جمله برنامه هایی است که در سال 96 از سوی جهاد کشاورزی باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
استاندار لرستان با تاکید بر لزوم استفاده از نقش شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی گفت: بسیاری از محصولات کشاورزی استان باید برند سازی و برنامه ریزی هایی برای صادرات این محصولات انجام شود.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی نیز 104 هزار مترمربع بنای خانه های سلامت را آغاز کرده است که باید تا پایان امسال 75 درصد این طرح ها را به مرحله افتتاح برساند.
بازوند افزود: شرکت فرودگاه نیز باید امسال بتواند تعداد مسافران هوایی را به میزان 20 درصد در مقایسه با سال گذشته افزایش دهد و میراث فرهنگی نیز باید بین 15 تا 20 درصد میزان گردشگری را بالا ببرد و در این زمینه طرح بوم گردی در سال جاری با جدیت اجرا و پیگیری شود.
انتهای پیام /م