سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر اطلاعات از مجروحان حادثه تروریستی عیادت کرد

وزیر اطلاعات از مجروحان دو حادثه تروریستی روز گذشته (چهارشنبه) تهران در بیمارستان طرفه و سینا عیادت کرد.

به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات از مجروحان دو حادثه تروریستی روز گذشته (چهارشنبه) تهران در بیمارستان طرفه و سینا عیادت کرد.
 
وزیر اطلاعات صبح روز پنجشنبه با حضور در این دو بیمارستان،‌ از تعدادی از مجروحان این حادثه تروریستی عیادت و دلجویی کرد و در جریان چگونگی سوء قصد به این افراد قرار گرفت.
 
وی، اتفاق دیروز را امتحان الهی دانست و آرزوی سلامتی برای مجروحان کرد.
 
همچنین اعضای هیات رئیسه های کمیسیون های بهداشت و درمان و امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با حضور در بیمارستان طرفه جویای احوال حادثه دیدگان اتفاقات تروریستی روز گذشته شدند.
 
از کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی علی نوبخت، محمدنعیم امینی فر، ابوالفضل سروش و از کمیسیون امنیت ملی، علاءالدین بروجردی،‌سیدحسین نقوی حسینی و محمد جمالی نوبندگانی از حادثه دیدگان عیادت کردند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.