به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ اسداله رازانی با تاکید بر اینکه پروژه باید از این وضعیت خارج شود، اظهار کرد: اینکه برای ساخت این کتابخانه هزینه شده و اکنون نیمهکاره است، هدررفت و دفن منابع مالی است.
وی افزود: مشکل پروژههایی از این دست بزرگ بودن اندازه پروژه است که البته گاهی هم به این اندازه بزرگ نیاز نیست و فقط باعث میشود روند تکمیل آن به تاخیر بیفتد.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: مشابه پروژه کتابخانه مرکزی را در موزه میراث فرهنگی داریم که 40 سال از آغاز اجرای آن میگذرد اما هنوز اجرا نشده و خود به موزه تبدیل شده است و یکی از مشکلات آن اندازه بزرگ پروژه است.
رازانی با بیان اینکه در صورت کمبود اعتبار میتوان از احداث طبقات فوقانی پروژه کتابخانه مرکزی صرف نظر کرد، گفت: میتوانیم طبقات پایین را تکمیل کنیم و فعلا از همان طبقات بهرهبرداری کنیم.
در ادامه واحد امیری مدیر فنی و اجرایی راه و شهرسازی استان کرمانشاه نیز پیشرفت فیزیکی پروزه کتابخانه مرکزی کرمانشاه را حدود 40 درصد اعلام کرد.
وی افزود: زمین این پروژه به وسعت چهار هزار مترمربع از سال 86 واگذار شد و در سال 87 فوندانسیون پروژه به پیمان رفت و اجرا شد.
مدیر فنی و اجرایی راه و شهرسازی استان کرمانشاه با بیان اینکه در ادامه اسکلت این پروژه به پیمان رفت، افزود: این پروژه در هفت طبقه احداث میشود که اسکلت دو طبقه و نیم آن باقی مانده و مابقی اجرا شده است.
به گفته امیری، زیربنای این پروژه در هفت طبقه 15 هزار و 200 مترمربع است که اسکلت 4500 مترمربع آن باقی مانده است.
وی معتقد است برای تکمیل اسکلت این دو طبقه و نیم، به 1.4 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
مدیر فنی و اجرایی راه و شهرسازی استان کرمانشاه کل اعتبار مورد نیاز برای تکمیل کتابخانه مرکزی کرمانشاه را 20 میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: اگر از احداث این دو طبقه و نیم صرف نظر شود به 12 میلیارد تومان نیاز داریم.
وی تصریح کرد: قرار است 40 درصد اعتبارات این پروژه از استان و مابقی 60 درصد آن از اعتبارات ملی تامین شود.
امیری دو طبقه پارکینگ، رستوران، مخزن کتاب، سالن اجتماعت 300 نفری، قرآت خانه خانمها و آقایان و ... را از بخشهای مختلف پروژه کتابخانه مرکزی کرمانشاه اعلام کرد.