سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استقبال از فراخوان داورى كودك و نوجوان؛

هدف از انتخاب داوران كودك و نوجوان هويت بخشى به اين قشر است

معظم مدیر کمیته داوران کودک و نوجوان جشنواره فیلم‌ کودک گفت: ثبت نام از مشتاقان و متقاضیان حضور در هیات داوران کودک و نوجوان از چند روز گذشته آغاز شده است.

به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، فرزان معظم مدیر کمیته داوران کودک و نوجوان سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان گفت: طبق فراخوانی که منتشر شد و تبلیغاتی که صورت گرفت، ثبت نام از مشتاقان و متقاضیان حضور در هیات داوران کودک و نوجوان از چند روز گذشته آغاز شده و به غیر از تعطیلات پیش رو تا 18 خرداد ادامه خواهد داشت و کودکان و نوجوانان از میان رنج سنی 9 تا 15 سال اقدام به ثبت‌ نام خواهند کرد.

وی با بیان اینکه 30 داور در بخش کودک، 30 داور در بخش نوجوان و 6 داور برای بخش بین‌الملل انتخاب خواهند شد، ادامه داد: ‌ما در این دوره فرم خاصی را طراحی کردیم که براساس آن بچه‌ها درخواست عضویت خود را به صورت شخصی و با امضای خودشان پر می‌کنند و هدف از این اقدام هویت بخشی در گام اول به این قشر از جامعه بود تا بچه‌ها به یک باور شخصی و اعتماد به نفس برسند و در ادامه مسیر و در سالهای آینده موفقیت‌های بیشتری را حاصل کنند.
 
معظم در ادامه اظهار داشت: در این دوره براساس فراوانی حضور افراد در این عرصه آزمونی را طراحی کردیم و نام آن را آیین انتخاب گذاشتیم که واژه آزمون برای کودکان و نوجوانان دافعه نداشته باشد و در مجموع فضا را به سمتی سوق دادیم که بچه‌ها احساس صمیمیت داشته باشند و بتوانند نظرات خودشان را به راحتی اعمال کنند.
 
وی با تاکید دوباره بر اینکه هویت بخشی رویکرد اصلی این بخش از سی‌امین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان است، ادامه داد: در دو روز ابتدایی ثبت نام استقبال خوبی صورت گرفته است و پیش بینی می‌کنیم که در دو روز انتهایی این حضور و تقاضا به حداکثر برسد و با توجه به اینکه در دوره بیست و هشتم بیش از 400 نفر متقاضی و مشتاق حضور در هیات داوران بودند که امیدواریم در این دوره هم شاهد این استقبال باشیم.
 
مدیر اجرایی کمیته داوران کودک و نوجوان گفت: برای پذیرش یک آزمون کتبی وجود دارد که باید به حدنصاب نمره برسند و یک فرایند مصاحبه هم طی خواهد شد که در آن با تست روابط اجتماعی میزان اعتماد به نفس و ویژگی‌های شخصیتی افراد متقاضی را می‌سنجیم و برآیند این روند کشف استعدادهایی است که در آینده می‌توانند در جایگاه‌های هنری همچون کارگردانی و یا بازیگری و حتی دیگر حرفه‌های سینمایی حضور داشته باشند و یا اینکه در کمترین حالت یک تماشاگر حرفه‌ای سینما خواهند بود.
 
وی با اشاره به تفاوت این دوره با دوره‌های گذشته عنوان کرد: در دوره‌های گذشته زمان بیشتری برای برنامه‌ریزی داشتیم، اما اکنون با یک فشردگی زمان مواجه هستیم که البته به دلیل تعطیلی مدارس افراد نخبه‌تر و گلچین شده حضور می‌یابند و این خود می‌تواند یک عامل شتاب‌دهنده محسوب شود و ما هم با نگاهی به تجربیات گذشته رویکردی جدید و خلاقانه خواهیم داشت تا افراد نخبه را شناسایی کنیم.
 
معظم با تاکید بر حضور افراد متخصص در تیم اجرایی حاضر برای گزینش داوران کودک و نوجوان ادامه داد: تیم اجرایی ما افرادی متخصص در حوزه‌های ارتباطات، روانشناسی با تخصص کودکان بیش فعال، و روانشناسی صنعتی-سازمانی، زبان‌شناسی و همچنین افراد متخصص در حوزه تعلیم و تربیت کودک و متخصصان فناوری اطلاعات و ارتباطات و ... هستند که در فضایی تئوریک و دانشگاهی، اما توام با صمیمیت به غربالگری برای رسیدن به نتیجه نهایی می‌پردازیم.
 
وی در خصوص برگزاری جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان گفت: این جشنواره یک فرصت خوب و مغتنم است که از منظر و زبان سینما با کودکان و نوجوانانی که زندگی پاک و بی‌آلایشی دارند، ارتباط برقرار کنیم و با زبان سینما دنیای کودکان را به بزرگترها نشان دهیم.
 
سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان 9 تا 15 تیر در اصفهان برگزار خواهد شد.
 
 
انتهای پیام/
 
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.