رییس سازمان جهاد کشاورزی استان
کرمانشاه، به برگزاری طرح های تحقیقاتی کشاورزی در استان اشاره کرد و گفت: پنج
مرکز تحقیقات کشاورزی در استان فعالیت می کنند.
شهبازی افزود: به واسطه طرح های
تحقیقاتی اکنون 2 هزار و 800 رقم از محصولات کشاورزی مورد بررسی قرار می گیرد.
وی اعلام کرد: ارقام جدید گندم برای
نان و ماکارونی متناسب با شرایط اقلیم کرمانشاه در مراکز تحقیقاتی استان تولید شده
که در نوع خود قابل توجه هستند.
به گفته رییس سازمان جهاد کشاورزی
کرمانشاه، ارقامی همچون ذرت، کلزا، چغندر قند و جو آبی نیز در مراکز تحقیقات
کشاورزی استان تولید شده اند.
شهبازی با اعلام اینکه طرح تحقیقاتی
گندم و جو دیم نیز اکنون در کرمانشاه در حال انجام است، افزود: 905 هزار
هکتار و 500 هکتار از اراضی گندم و جو چهار استان کشور در طرح تحقیقاتی مورد برزسی
قرار گرفته اند که بخش عمده آن در کرمانشاه قرار دارد.
وی ادامه داد: طرح تحقیقاتی گندم و جو
دیم در اقلیم های سردسیری و گرمسیری استان کرمانشاه اجرایی می شود.