سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهترین راه ایجاد اشتغال پایدار چیست؟

یک کارشناس بازار کار معتقد است برای ایجاد شغل نباید به برداشت ۱.۵ میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی متکی باشیم بلکه باید سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی را تشویق به سرمایه‌گذاری در کشور کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رحمت اله پورموسی در گفت‌وگو  اظهار کرد: اشتغال مقوله بسیار مهمی است و طی سالهای گذشته مقام معظم رهبری این دغدغه را در قالب شعار سال مطرح فرمودند و نامگذاری امسال به عنوان سال "تولید و اشتغال" نیز بر همین اساس بوده است.

وی بهترین راه ایجاد اشتغال پایدار را در جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی دانست و تاکید کرد: باید سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی تشویق به سرمایه‌گذاری در بخش‌های اقتصادی کشور شوند.اگر بخواهیم تنها به منابع داخلی و برداشت ۱.۵ میلیارد دلار منابع صندوق توسعه ملی متکی شویم نمی‌توانیم به اهداف اشتغال دست پیدا کنیم و باید سرمایه‌های خارجی را به داخل بیاوریم.

پورموسی ادامه داد: شرایط کنونی اقتصاد به گونه‌ای نیست که کارفرما را تنبیه کنیم و مالیات آنچنانی از او بگیریم یا در دادن تسهیلات بانکی سنگ اندازی کنیم و با گرفتن معوقات سنگین به او سخت بگیریم.

این فعال کارگری با تاکید بر حمایت دولت از کارگر و کارفرما، خاطرنشان کرد: در شرایطی که ایران مورد تحریم‌های ظالمانه قرار دارد و رکود و هزینه‌های سنگین به بنگاه‌ها تحمیل شده حمایت از تولید باید حرف اول را بزند؛ به نحوی که قبل از ایجاد اشتغال جدید به توسعه و تقویت بنگاه‌های اقتصادی بپردازیم.

به اعتقاد وی دولت در چهار سال گذشته با وجود تلاشهایی که صورت داد نتوانست اشتغال پایدار ایجاد کند طوری که خیلی از شغل‌ها را هم از دست دادیم و کارخانه‌های زیادی دچار رکود و تعطیلی شدند.

پورموسی متذکر شد: متاسفانه هرجا که با آزمون و خطا مواجه شدیم نه تنها توسعه ایجاد نشد بلکه از بنگاه‌های قدیمی هم غافل شدیم، بنابراین ابتدا باید شغل‌های موجود را حفظ کنیم و بعد به سراغ فرصتهای شغلی جدید برویم و در ایجاد شغل به پایداری اشتغال توجه داشته باشیم.

این کارشناس بازار کار با بیان اینکه برای خروج از اقتصاد نفتی و دستیابی به اقتصاد صنعتی باید توان رقابت در بازارهای بین المللی را به دست آوریم، افزود: در جریان رقابت با کشورهای دیگر باید به صنعت داخلی هم توجه کنیم و صنایع مادر و تخصصی در کشور باید طوری مدیریت شوند که پول‌ها به جای حیف و میل به درستی هزینه شوند.
 
منبع:ایسنا

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.