این درحالی است که مسئولان امر معتقدند استفاده از ظرفیت بورس کالا تأثیر زیادی بر مدیریت و تنظیم بازار محصولات کشاورزی دارد.
از این رو به سراغ مسئولان مربوطه میرویم تا از آخرین وضعیت و تأثیر عرضه ذرت در بورس کالا با خبر شویم.
محمد یوسفی رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی در گفتگو با خبرنگار
صنعت، تجارت و کشاورزی با اشاره به تأثیر عرضه ذرت در بورس کالا، اظهار داشت: طی روزهای اخیر قیمت ذرت به طور غیر منتظرهای افزایش یافت که باعرضه در بورس کالا تا حدودی قیمتها متعادل شد.
به گفته وی هر کیلو ذرت داخلی با نرخ ۸۰۰ تومان و ذرت خارجی با نرخ ۹۰۰ تومان به مرغدار عرضه میشود.
یوسفی با اشاره به دلایل نوسانات ذرت گفت: طبق روال همه ساله در شش ماهه نخست سال به سبب عدم تولید محصول نرخ ذرت افزایش مییابد، ضمن آنکه ذرت خارجی تابع نوسانات نرخ ارز است.
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی ادامه داد: عرضه ذرت در بورس کالا به سبب شفافیت قیمت میتواند، از نوسانات بی رویه در بازار جلوگیری نماید.
وی افزود: افزایش قیمت ذرت روی ۶۰ درصد قیمت تمام شده مرغ تأثیر میگذارد، این درحالی است که نرخ مرغ افزایش نیافته است.
یوسفی با انتقاد از عدم افزایش قیمت مرغ از سوی شرکت پشتیبانی بیان کرد: شرکت پشتیبانی در سال جاری همانند سال گذشته هر کیلو مرغ را با نرخ ۶ هزار و ۴۰۰ الی ۶ هزار و ۸۰۰ تومان از مرغدار خریداری مینماید که انتظار میرفت حداقل نرخ خرید از سوی شرکت ۱۰ درصد افزایش یابد.
عرضه ذرت در بورس کالا امری ضروری است
علیرضا ولی مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام در گفتگو با خبرنگار
صنعت، تجارت و کشاورزی گفت: طی روزهای اخیر نرخ ذرت به طور مقطعی در بازار افزایش یافت که با عرضه ۱۵۰ هزارتن ذرت از سوی شرکت پشتیبانی امور دام به طور چشمگیری نرخ محصول کاهش یافت.
به گفته وی قبل از نوسانات ذرت در بازار قیمت هر کیلو محصول ۹۳۰ تومان بود که با عرضه گسترده در بورس کالا قیمت به ۷۶۵ تومان رسید.
ولی با اشاره به اینکه عرضه ذرت در بورس کالا و بازار آزاد ادامه دارد، افزود: براین اساس تمامی مرغداران و دامداران با مراجعه به پشتیبانی امور دام میتوانند، ذرت، کنجاله و جو مورد نیاز خود را دریافت نمایند.
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام تصریح کرد: بورس کالا تعیین کننده قیمت محصول است از این رو تأثیر بسزایی در جلوگیری از نوسانات قیمت دارد.
انتهای پیام/