وی افزود: این قصاب در خارج از محیط کشتارگاه اقدام به خرید، فروش و ذبح دام نموده و در همین حین به این بیماری مبتلا می شود.
مدیر کل دامپزشکی هرمزگان گفت: اکنون کشتارگاه های بندرعباس و کانون هایی که به عنوان مناطق خطر شناسایی شده اند همگی با بررسی و نظارت دقیق سمپاشی شده است.
جانباز افزود: از همشهریان تقاضا می شود گوشت مصرفی خود را از قصابی ها و مراکز مجاز تهیه نمایند و جای هیچ گونی نگرانی در این خصوص وجود ندارد.
وی گفت : گوشت عرضه شده به بازار پس از کشتار در کشتارگاه ها به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه در یخچال نگهداری خواهد شد و سپس به بازار عرضه می شود.