سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سریعترین هواپیمای جهان در آستانه پرواز + تصاویر

اشتیاق به سفر با سرعت بالا، زمان کوتاه و اهمیت به ایمنی بالا درحین سفرهای هوایی باعث شده تا متفاوت‌ترین هواپیمای دنیا در آستانه ساخت قرار بگیرد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ هواپیمای AS۲ در صورت اجرایی شدن ساخت قادر است با سرعت مافوق صوت پرواز کند، این بدین معنی است که زمان مسافرت بین لندن تا نیویورک با این هواپیما تنها سه و از لس آنجلس تا توکیو شش ساعت به طول می‌انجامد.
 
 

 

موتورهای جت این هواپیما توسط شرکت General Electric engines (جنرال الکتریک موتور) ساخته می‌شوند و هواپیما را قادر می‌کنند که به یک و نیم ماخ (یک و نیم برابر سرعت صوت) برسد.
 
براساس پیش بینی‌ها قرار است اولین پروازهای آزمایشی این هواپیما در سال ۲۰۲۱ انجام شود و از سال ۲۰۲۳ پرواز‌های تجاری آن شروع می‌شود.
 
 

 
 
 
دماغه نوک تیز این هوپیما یاد آور هواپیمای مافوق صوت کنکورد است که چند سال پیش بازنشسته شد، این هواپیما در حال ساخت توسط شرکت Aerion (ایرین) است که ادعا کرده در کنار شرکت ایرباس و به عنوان رقیب هواپیمای مافوق صوت می‌سازد.
 
 
مشخصات عمومی هواپیمای مافوق صوت AERION AS۲:
 
ظرفیت: تا حداکثر ۱۲ مسافر
 
طول: ۱۷۰ فوت (۵۱.۸ متر)
 
پهنای بال: ۶۱ فوت (۱۸.۶ متر)
 
ارتفاع: ۲۲ فوت (۶.۷ متر)
 
سطح بال: ft² (۱۲۵ m²) ۱،۳۵۰  
 
حداکثر سرعت: یک و نیم ماخ معادل هزار و صد و پنجاه مایل در ساعت یا هزار و هشتصد و پنجاه و یک کیلومتر بر ساعت  
 
محدوده: چهار هزار و هفتصدو پنجاه مایل تا پنج هزار و سیصد مایل معادل هشت هزار و هفتصد و نود و هفت کیلومتر تا نه هزار و هشتصد و شانزده کیلومتر.
 
مدیر عامل شرکت Aerion، داگ نیکولز اعلام کرده است که از پیشرفته‌ترین فناوری‌ها برای ساخت این هواپیما استفاده می‌کند و یکی از اهداف آن‌ها جلب رضایت مشتریان است.
 
مقامات Aerion اعلام کرده‌اند که هواپیمای آن‌ها نیز سرعتی معادل سرعت هواپیمای کنکورد دارد.
 
تیم کارشناسی ساخت بدنه این هواپیما طرح‌های اولیه‌ای برای استفاده از فیبر کربن برای بال‌ها و نیز یک سیستم ویژه برای سوخت ارائه داده اند که باعث می‌شود هواپیما سوخت کمتر مصرف کند، اما برد بیشتری بدست آورد.
 
علاوه بر این کابین مسافران و خلبان این هواپیما نیز بسیار لوکس و با تزئینات فراوان طراحی می‌شود.
 
 

 

قرار است شرکت ایرباس تمامی اجزا و قطعات اصلی را تهیه و تامین کند و شرکت Aerion مونتاژ نهایی قطعات را بر عهده داشته باشد.
 
همچنین قرار است کارخانه احداث هواپیما از سال ۲۰۱۸ راه اندازی شود و هزینه کل پروژه براساس تخمین‌ها بالغ بر ۱۰۰ میلیون دلار است.
 
دولت آمریکا پرواز هواپیماهای غیر نظامی را از رسیدن به دیوار صوتی – ۷۵۰ مایل در ساعت معادل یک هزار و دویست کیلومتر در ساعت ممنوع کرده است.
 
اما هواپیمای AS۲ در بالای آسمان قاره اروپا می‌تواند بدون محدویت با سرعت مافوق صوت پرواز کند.
 
گفتنی است؛ پس از ۲۷ سال، خطوط هوایی British Airways، در سال ۲۰۰۳ هواپیمای کنکورد ایرباس را که با سرعتی بیش از دوبرابر سرعت صوت پرواز می‌کرد را بازنشسته کرد و حال کارشناسان امیدوار هستند نسل جدید هواپیماهای مافوق صوت مجدداً در آسمان به پرواز درآیند.
 
منبع: Dailymail
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.