سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه زولبیاهای خوشمزه‌ی ماه رمضان

حالا که در ماه مبارک رمضان قرار داریم. ماه خوردنِ زولبیا و بامیه فرا رسیده است. در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حالا که در ماه مبارک رمضان قرار داریم. ماه خوردنِ زولبیا و بامیه فرا رسیده است. در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.
 
مواد لازم:

نشاسته  ۲۰۰ گرم
ماست‏ ۱۸۰ گرم
آرد  ۲۰ گرم
زعفران حل شده  ۱ قاشق سوپ خوری
روغن جامد  ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین  ۱/۲ قاشق چای خوری
آب یا گلاب  ۱ قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای شربت:

شکر ۲ فنجان
آب  ۱ فنجان
گلاب  ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران حل شده  ۱ قاشق مربا خوری
آبلیمو  ۱ قاشق مربا خوری
 
زولبیا 
 
 طرز تهیه:
 
1-نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقیقه ای صبر می كنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود.

2-سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یكدست شود.

3-روغن جامد را اضافه كرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم.

4-در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می كنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و كوچك فرم می دهیم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنیم.

5-زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از۱۵- ۱۰ دقیقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

طرز تهیه شربت :

1-آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبلیمو را می ریزیم.

2-پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.
 
سایر نکات:

برای سرخ كردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده كنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.