به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حالا که در ماه مبارک رمضان قرار داریم. ماه خوردنِ زولبیا و بامیه فرا رسیده است. در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:
نشاسته ۲۰۰ گرم
ماست ۱۸۰ گرم
آرد ۲۰ گرم
زعفران حل شده ۱ قاشق سوپ خوری
روغن جامد ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
آب یا گلاب ۱ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای شربت:
شکر ۲ فنجان
آب ۱ فنجان
گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران حل شده ۱ قاشق مربا خوری
آبلیمو ۱ قاشق مربا خوری
زولبیا
طرز تهیه:
1-نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقیقه ای صبر می كنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود.
2-سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یكدست شود.
3-روغن جامد را اضافه كرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم.
4-در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می كنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و كوچك فرم می دهیم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنیم.
5-زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از۱۵- ۱۰ دقیقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.
طرز تهیه شربت :
1-آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبلیمو را می ریزیم.
2-پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.
سایر نکات:
برای سرخ كردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده كنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.
انتهای پیام/