سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سنندج؛

تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده خام دامی در ماه رمضان

اداره کل دامپزشکی استان کردستان طرح تشدید نظارت بهداشتی بر اماکن تهیه، تولید، توزیع، نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی را از 5 خرداد تا 5 تیر ماه اجرا می‌کند.

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از سنندج ؛ناصر مخدوم معاون سلامت اداره کل دامپزشکی کردستان گفت: با توجه به افزایش تقاضای مصرف انواع فرآورده خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان و در راستای نظارت مستمر بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی دراینگونه اماکن این طرح به مدت یک ماه اجرا می شود.

وی افزود:به منظور اطمینان شهروندان،با هماهنگی‌های به عمل آمده با سازمان‌های مرتبط اکیپ‌هایی به صورت ثابت و سیار در طول این ماه سازماندهی و با برنامه‌ریزی منظم تمامی مراکز تهیه و توزیع فرآورده خام دامی را بازدید و نظارت خواهند کرد.

وی در پایان از شهروندان خواست هرگونه تخلف بهداشتی اماکن تهیه و نگهداری و توزیع فرآورده خام را با شماره پیغام گیر 1512 اطلاع دهند.

انتهای پیام/م
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.