به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سلیمان حاتم نژاد با بیان اینکه 6 هزار هکتار برای کشت گندم، کلزا و جو به صورت متعادل، در جویبار اختصاص داده شده است گفت: با توجه به کم توجهی کشاورزان این شهرستان به کشت کلزا میزان این محصول دو سال گذشته 70 درصد کاهش داشت و با اجرای طرح تشویقی این میزان به 3 برابر افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه در اجرای طرح تناوب، سطح زیرکشت گندم در جویبار از 4100هکتار به 3300هکتار کاهش یافته و رویکرد کشاورزان این شهرستان به سمت توسعه کشت کلزا رفته است افزود: متوسط عملکرد تولید گندم در هر هکتار چهار هزار و 350 کیلوگرم است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار گفت: چهار کارشناس ناظر در طرح الگویی گندم و مدیریت مزرعه در سطح هزار هکتار، نظارت فنی و مهندسی زراعت گندم را بر عهده داشته و از هفته دوم خرداد برداشت این محصول آغاز می شود.
انتهای پیام/ع