وی با اشاره به اینکه هر کیلو دام زنده در میادین با نرخ ۱۵ هزارتومان به فروش میرسد، افزود: در حال حاضر نرخ هر کیلو لاشه بره با دنبه ۳۷ هزار، لاشه بدون دنبه درب کشتارگاه ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان است که درنهایت با احتساب هزینه حمل و نقل با نرخ ۴۳ الی ۴۴ هزار تومان درب قصابیها به فروش میرسد.
پوریان ادامه داد: افزایش مصرف مرغ در ماه رمضان، بالا بودن قیمت گوشت و درنهایت کاهش قدرت خرید از سوی دهکهای پایین جامعه رکود بازار گوشت قرمز را به همراه داشته است.
رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده با بیان اینکه اکثر قصابان دلال گوشت نیز هستند، تصریح کرد: تا زمانیکه دستگاههای نظارتی وارد میدان نشوند و دلالان را شناسایی نکنند، گران فروشی محصول و کاهش تقاضا برای خرید در بازار ادامه دارد.
به گفته وی با توجه به فراوانی عرضه دام در میادین حداکثر نرخ هر کیلو گوشت بدون دنبه در قصابیها باید ۳۲ هزار تومان باشد.
انتهای پیام/