سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دو غذای سریع که برای افطار به دردتان می خورد

ماه مبارک رمضان شروع شده است و باید به فکر افطار و سحری مان باشیم. وقتی روزه ایم شاید یکی از سخت ترین کارها درست کردن غذا برای افطار باشد. بنابراین اگر غذایی مد نظرمان باشد که سریع آماده شود، مطمئنا خیلی خوشحال می شویم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،ماه مبارک رمضان شروع شده است و باید به فکر افطار و سحری مان باشیم. وقتی روزه ایم شاید یکی از سخت ترین کارها درست کردن غذا برای افطار باشد. بنابراین اگر غذایی مد نظرمان باشد که سریع آماده شود، مطمئنا خیلی خوشحال می شویم. در این مطلب طرز تهیه دو نوع غذای سریع را به شما آموزش می دهیم. نگاه به اسم شان نکنید، خیلی هم عجیب غریب نیستند!

اینچیلادای مرغ و پنیر

وقتی بیشتر از یک ساعت برای آشپزی فرصت ندارید

مواد لازم برای 4 نفر:

1 عدد سینه مرغ پخته
3 ق س روغن‌زیتون
2 پیمانه سیب‌زمینی خرد شده
2 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
3تا4 حبه سیر خرد شده
1 پیمانه لوبیا قرمز پخته
2 ق س آب‌لیمو
مقداری گشنیز و آووکادوی خرد شده برای تزیین
1/4 پیمانه گشنیز خرد شده
به میزان لازم نمک و فلفل
2 پیمانه پنیر چدار رنده شده
10تا12 عدد نان ترتیلا
3 پیمانه سس گوجه فرنگی

طرز تهیه:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در یک تابه روغن‌زیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و  سیب‌زمینی‌ها را داخل آن سرخ کنید. بعدازآنکه سیب زمینی ها کمی نرم شدند، فلفل دلمه‌ای‌ها را که خرد کرده‌اید داخل تابه بریزید و آنها را هم حدود 4-3 دقیقه تفت دهید.

2. حالا نوبت اضافه کردن سیر است. بعد از حدود یک دقیقه که سیر با مواد تفت داده شد، لوبیا قرمز را اضافه کرده ، هم بزنید تا مواد با هم تفت داده شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

3. مخلوط سیب‌زمینی را داخل یک کاسه بریزید. مرغ پخته را ریش‌ریش کنید، سپس به مواد اضافه کنید. حالا آب‌لیمو، گشنیز،یک پیمانه از سس و مقداری نمک و فلفل هم بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.

4. یک ظرف مناسب برای فر آماده کنید. داخل آن 1 پیمانه سس را بریزید و کنار بگذارید. حالا باید مقداری از مواد را وسط هرکدام از نان‌های ترتیلا قرار دهید. مقداری پنیر هم روی آنها بریزید، سپس نان‌ها را به‌آرامی لوله کرده و مانند لقمه، آنها را بپیچید. همه لقمه‌ها را داخل ظرف بچینید. مابقی سس و بقیه پنیر رنده شده را هم روی آنها بریزید.

5. ظرف را به مدت 20-15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شوند، سپس ظرف را از فر درآورید، آن را با مقداری گشنیز تازه و آووکادوی خرد شده تزیین کرده، سرو کنید.


پای همبرگری با سس قارچ

وقتی بیشتر از یک ساعت برای آشپزی فرصت ندارید

مواد لازم برای 4 نفر:

1 کیلوگرم گوشت چرخ شده
1 ق س رب گوجه‌فرنگی
1 عدد پیاز خرد شده
3 حبه سیر خرد شده
6 تا 8 عدد سیب‌زمینی
2تا3 عدد هویج
1 پیمانه نخودفرنگی پخته
2 ق س جعفری خرد شده
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن

مواد لازم برای سس قارچ:

4 ق س کره
4 ق س آرد
2 پیمانه شیر
1 پیمانه قارچ ریز خرد شده
1 ق چ نعنای خرد شده
1 ق چ رز ماری خرد شده
به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. در تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید. بعد از 3-2 دقیقه گوشت چرخ شده را اضافه کرده تفت دهید. نمک و فلفل را هم بریزید. حالا رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و همراه با گوشت تفت دهید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

2. برای تهیه سس قارچ در یک تابه کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی کره  آب شد، آرد را اضافه کرده و تفت دهید. حالا به‌آرامی شیر را روی آرد بریزید و به هم زدن ادامه دهید. نعنا، رز ماری، نمک و فلفل را هم اضافه کنید. حالا قارچ‌های ریز خرد شده را داخل تابه بریزید. صبر کنید تا کمی غلیظ شود، سپس حرارت را خاموش کنید.

3. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. سیب‌زمینی‌ها را بشویید و  به‌صورت حلقه‌های باریک خرد کنید. هویج را بعدازآنکه پوست گرفتید، ریز خرد کنید.

4. یک ظرف برای فر انتخاب کنید. آن را کمی چرب کنید، سپس مخلوط گوشت چرخ شده را داخل ظرف بریزید و آن را پهن کنید. هویج خرد شده و نخودفرنگی را هم روی گوشت بریزید. حالا سیب‌زمینی‌ها را روی مواد بچینید. در انتها سس قارچ را به‌آرامی روی مواد بریزید.

5. ظرف را حدود 45-40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها کاملا بپزند، سپس آن را از فر درآورده، با مقداری جعفری خرد شده تزیین کرده ، سرو کنید.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.