به گزارش
خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ زمانی که ماکارونیها در کارخانهها تولید میشوند به همراه مقادیر زیادی از هوا دسته بندی و درون جعبه قرار میگیرند به همین خاطر گروهی از دانشمندان در گروه MIT تحقیقاتی را انجام دادند و توانستند ماکارونیهای تخت و صاف را به صورت ماکارونیهای سه بعدی تبدیل کنند و تنها کافیست در آب غوطه ور شوند و شکل سه بعدی به خود بگیرند.
فرآیند تولید این نوع ماکارونی به گونهای است که لایه بالایی این ورقه نازک ماکارونی آغشته به ژلاتین و نشاسته میشود و باید لایه پایین آن حاوی مقادیر کمتری از ژلاتین باشد.
هر دو سطح این ورق نازک ماکارونی زمانی که در آب غوطه ور شوند گشترش پیدا میکنند و حجیمتر میشوند و از آن جا که چگالی ژلاتین موجود در لایه بالا بیشتر است موجب میشود که لایههای بالایی به سمت پایین منحرف شود.
ژلاتین به دلیل داشتن بافت منحصربه فرد میتواند در محلول آب یک ژل کشسان برگشتپذیر تشکیل دهد، در دمای بدن ذوب میشود و احساس خوبی را در دهان به وجود میآورد همچنین با داشتن خواص چسبندگی، کریستالیزاسیون، شکلدهندگی، امولسیفایری و جذب آب نیز در گستره زیادی از مواد غذایی مورد مصرف قرار میگیرد.
در برخی از انواع این ماکارونیها سلولز نیز به کار میرود و این ماده باعث میشود که نقاط حاوی سلولز در جذب آب محدودیت داشته باشند و جذب آب کمتری داشته باشند و در نهایت خمیدگی و انحراف آن قسمت کمتر میشود.
البته لازم به ذکر است ماکارونیهایی که غنی از سلولز هستند میتواند برای بدن مفید باشد، زیرا سلولز مادهای است که وقتی وارد دستگاه گوارش میشود به مکانیزم این دستگاه کمک میکند.
گسترش این فراورده در صنعت غذایی باعث افزایش تنوع در حرفهی آشپزی میشود.
انتهای پیام/