به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز برای شما روش تهیهی یک نوع سوپ خوشمزه را آماده کردهایم؛ سوپ رشته فرنگی! مواد لازم برای پخت این سوپ، کم است و پیش غذای مناسبی برای سفرهی افطار است. با ما همراه باشید.
مواد لازم: پیاز خرد شده: یک عدد
روغن: نصف پیمانه
رب گوجه: سه قاشق غذاخوری
آب مرغ: سه پیمانه
گوجه فرنگی رنده شده: دو عدد
آب: یک و نیم لیتر
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
زیره: به میزان لازم
رشته فرنگی: یک و نیم پیمانه
روغن برای برشته کردن رشته: یک قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه: در ظرفی مناسب، پیاز را تفت میدهیم و رب گوجه را به آن اضافه میکنیم. پس از آنکه بوی خامی رب گرفته شد، گوجهی رنده شده را به همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم. حالا نوبت اضافه کردن آب مرغ است. پس از مخلوط کردن مواد، زیره را به آنها اضافه میکنیم.
سوپ را روی حرارت متوسط به مدت 45 دفیقه قرار میدهیم تا کمی غلیظ شود. در این فاصله، رشته فرنگی را کمی تفت میدهیم تا برشته شود. رشته فرنگی برشته شده را به سوپ اضافه میکنیم و بیست دقیقهی دیگر به آن زمان میدهیم تا جا بیافتد.
قبل از سرو سوپ، آبلیمو را به آن اضافه میکنیم.
منبع: تابناک
انتهای پیام/