سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیراز؛

تغذیه صحیح هنگام سحر و افطار

مصرف مواد شیرین در سحری توصیه نمی شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ رضیه شناور مسئول گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: بهتر است غذای مصرفی در وعده سحر، ویژگی های وعده ناهار را داشته باشد تا از ایجاد گرسنگی در روز، پیشگیری شود.

 
وی ادامه داد: مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحر توصیه نمی شود، مصرف اینگونه مواد غذایی با تحریک انسولین موجب ورود قند خون به داخل سلول ها و کاهش آن می شود، به این ترتیب، مصرف مواد غذایی شیرین و دارای قندهای ساده مانند شیرینی و شکلات در وعده سحری، موجب می شود شخص زودتر گرسنه شود.
 
رضیه شناور بیان کرد: در هنگام افطار، مصرف غذاهای سبک و مختصر شامل گروه های غذایی شیر و لبنیات(شیر و ماست و پنیر)، میوه و سبزی، نان و غلات(برنج و نان) برای افزایش قند خون توصیه می شود، نان و پنیر و سبزی که یکی از عادت های خوب غذایی هموطنان در این ایام است؛ علاوه بر آن، مصرف شیر گرم، فرنی و شیربرنج در هنگام افطار مناسب است.  
مسئول گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه، افزود: استفاده از مواد غذایی مانند سوپ کم چرب، آش کم حبوبات، حلیم بدون روغن(حلیم منبع خوبی از مواد نشاسته ای، فیبر، پتاسیم و منیزیوم است) و مایعات، به هنگام افطار و سحر، موجب حفظ تعادل آب و مواد معدنی فرد روزه دار می شود.  
 
شناور اضافه کرد: استفاده از سبزی و میوه در هنگام افطار و همچنین در فاصله بین افطار تا سحر، به دلیل این که منبع خوبی از آب و فیبر هستند، برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و مانع بروز یبوست می شود.
 
وی تصریح کرد: سبزی ها با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تامین ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن، از تشنگی فرد در روز جلوگیری می کنند.  

انتهای پیام/ن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.