سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مسافرت‌ها در سال ۲۰۵۰ چگونه خواهد بود؟ + تصاویر

کارشناسان اعتقاد دارند هم راستا با پیشرفت‌های علمی جهان در آینده‌ای نه چندان دور نسل جدیدی از وسایل حمل و نقل به وجود می‌آید و مسافرت انسان‌ها در سراسر کره زمین و حتی سفر به ماورای زمین تغییرات باورنکردنی می‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ دانشمندان با کمک طراحان گرافیک، طرح‌هایی از سفر آینده انسان به کشورهای مختلف و حتی خارج از جو کره زمین با استفاده از تجهیزات و وسایل مدرن که اکنون به صورت تئوری قرار دارند را ایجاد کرده‌اند.
 
گروهی از کارشناسان در یک طرح واقعی در حال بررسی امکان ساخت یک آسانسور فضایی برای حمل و نقل انسان‌ها به فضا تا سال ۲۰۵۰ هستند. مقامات شرکت اوبایاشی کشور ژاپن امیدوار هستند با تکمیل پژوهش‌ها و ساخت تجهیزات مورد نیاز بتوانند آسانسور فضایی را در سال ۲۰۵۰ راه اندازی کنند.
 
 
 
کارشناسان اعتقاد دارند در آینده سفرهای انسان بسیار شبیه به فیلم‌های علمی تخیلی است که امروزه بر پرده سینما‌ها به نمایش درمی آیند.
 
 
 
علاوه بر ساخت هواپیماهای باسرعت بسیار بالا و تجهیزات فوق پیشرفته از جمله پنجره‌های پانوراما و تونل‌های سریع السیر برای انتقال ماشین ها، یکی دیگر ازوسایلی که در سالهای نه چندان دور به کمک انسان‌ها برای حمل و نقل می‌آید روبات‌ها هستند.
 
محققان امکان رفتن به سر کار و یا مسافرت و مهمانی را در سال ۲۰۵۰ با استفاده از خودروی پرنده کاری غیر ممکن نمی‌دانند.
 
 
 
بویژه که شرکت هواپیمایی ایرباس اکنون در حال طراحی نخستین ماشین پرنده و نمایش نمونه‌های اولیه آن است.
 
الیون ماسک رئیس شرکت SpaceX و کارخانه تسلا موتورز نیز در حال طراحی یک تونل با استفاده خاصیت الکترومغناطیس است که بتواند به جابه جایی انسان‌ها و حتی خودرو‌ها با سرعت بسیاربالا بپردازد.
 
 
 
این تونل نسل جدید مونوریل است و علاوه بر سرعت در جابه جایی مسافران می‌تواند از آلودگی محیط زیست نیز جلوگیری کند.
 
از جمله دیگر طرح‌ها برای ساخت وسایل حمل و نقل آینده بالا بردن ایمنی جان مسافران، آشنایی بیشتر از جاذبه‌های گردشگری، انتخاب بهترین مسیرو نیز جلوگیری از گیر افتادن در ترافیک است.
 
 
 
کارشناسان در خصوص صنعت حمل ونقل ریلی نیز در تلاش هستند تا قطارهایی تولید کنندکه بتواند با سرعت مافوق صوت حرکت کند و سرعتی معادل ۱۱۰۰ کیلومتر برساعت داشته باشد.
با وجود منحصربفرد بودن استفاده از این وسایل برای انتقال مسافران، اما به واقعیت پیوستن آن‌ها نیازمند انجام سرمایه گذاری‌های کلان ونیز پیشرفت فناوری‌ها است.
 
منبع:Dailymail
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۱۳ ۰۳ خرداد ۱۳۹۶
اااااااا