سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خرید ۵۲ میلیارد تومانی تولید گوشت سفید در مازندران

مدیرکل پشتیبانی امور دام مازندران از خرید ۷۰ هزار تن گوشت سفید امسال تحت عنوان ذخیره استراتژیک در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سیدمصطفی ابراهیمی مدیرکل پشتیبانی امور دام مازندران با اشاره به پیش‎بینی روند کاهش قیمت گوشت مرغ از مهر تا آذر امسال در استان گفت: ۷۰ هزار تن گوشت مرغ به ارزش اقتصادی ۵۲ میلیارد تومان به عنوان ذخیره استراتژیک دراستان خریداری شده است کمتر از دو ماه بهای آن به مرغداران  پرداخت شد.

وی با بیان اینکه مرداد امسال میزان تولید مرغ و افزایش قیمت آن در بازار استان  کاهش داشته است  افزود: به همین دلیل هزار و ۳۰۰ تن مرغ‌های ذخیره شده برای کنترل قیمت به بازار مصرف استان عرضه شد.

مدیرکل پشتیبانی امور دام مازندران گفت: در سه هفته گذشته برای کنترل قیمت ۲۰۰ تن گوشت منجمد گوساله با قیمت ۲۹ هزار تومان برای مصرف‌کننده به بازار مصرف در استان عرضه شد.

ابراهیمی افزود: گوشت قرمز با وجود آنکه واردات آن با همکاری بخش خصوصی انجام می‌شود از ارز دولتی استفاده کرده و به همین دلیل عرضه آن در اختیار پشتیبانی امور دام است که با هماهنگی اداره کل جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت انجام می‌شود.

انتهای پیام /ر

عرضه ۲۰۰ تن گوشت منجمد شده گوساله در مازندران

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.