سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی؛

بیش از ۶.۶ کیلوگرم میزان مصرف سرانه آبزیان در آذربایجان شرقی

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت:سرانه مصرف آبزیان در آذربایجان شرقی به بیش از ۶.۶ کیلوگرم رسیده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ صمدزاده مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: با تلاش‌های گسترده از جمله آموزش‌های انجام شده و اقدامات رسانه‌ای و ترویجی و همچنین توسعه مراکز عرضه آبزیان بصورت خام و فرآوری شده و نیز مراکز طبخ در سطح استان، هم اینک میزان سرانه مصرف آبزیان در آذربایجان شرقی از ۱۰۰ گرم در سال ۱۳۷۳ و ۵.۵ کیلوگرم درسال ۱۳۹۰ به بیش از ۶.۶ کیلوگرم در سال ۹۷ رسیده است.
 
وی از ورود بخش خصوصی به عرصه تولید محصولات متنوع و جدید و ایجاد زنجیره دریایی و کمک به ترویج مصرف آبزیان ابرازخرسندی کرد و افزود: امید است با راه‌اندازی مراکز بخش خصوصی شاهد تغییر به سمت شیوه تغذیه سالم در میان خانواده‌ها باشیم.
 
وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۵ مرکز ویژه عرضه و طبخ ماهی در استان آذربایجان شرقی وجود دارد، افزود: بیش از ۵۰ رستوران نیز در منوی غذاییشان ماهی گنجانده‌اند.
 
صمدزاده با بیان اینکه افتتاح مراکز طبخ آبزیان همچون فارل در بالابردن میانگین سرانه مصرف آبزیان و ایجاد زنجیره تولید در استان آذربایجان شرقی نقش موثری خواهد داشت، گفت: اگر ماهی در سبد مصرف خانوار قرار گیرد بیماری‌های مختلف کاهش و در نتیجه هزینه‌های درمان نیز تقلیل پیدا می‌کند و کودکانی باهوش و سالم خواهیم داشت.
 
وی در پایان با درخواست مساعدت از مسئولین استانی بخصوص شهرداری‌ها در جهت ایجاد بازارچه‌های عرضه آبزیان با هدف عرضه مناسب و پیشرفته فروش و طبخ محصولات دریایی اظهار امیدواری کرد تا از این طریق شاهد جامعه سالم، تندرست و شاداب باشیم.
 
انتهای پیام/ش
 

وجود  ۱۵ مرکز ویژه عرضه و طبخ ماهی در استان آذربایجان شرقی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.