سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه‌ی سوپ پیاز فرانسوی

در این گزارش برای شما روش تهیه‌ی یک نوع سوپ را قرار داده‌ایم که مواد اولیه‌ی آن کم است و به آسانی تهیه می‌شود.

به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، در این گزارش برای شما روش تهیه‌ی یک نوع سوپ را قرار داده‌ایم که مواد اولیه‌ی آن کم است و به آسانی تهیه می‌شود. برای آشنایی با روش پخت سوپ پیاز فرانسوی، با ما همراه باشید.
 

 
 
 
مواد لازم:
 
پیاز متوسط (خلالی خرد شده): دو عدد متوسط
 
کره: دو قاشق غذاخوری
 
آرد: نصف قاشق غذاخوری
 
نان تست: به میزان لازم
 
پنیر پیتزا: به میزان لازم
 
آب مرغ یا آب گوشت: دو پیمانه
 
فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
 
 
طرز تهیه:
 
کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم. پیاز خلالی خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. سپس آرد را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. در مرحله‌ی بعد، آب گوشت یا مرغ را به مواد اضافه می‌کنیم.
 
نمک و فلفل را به سوپ اضافه کرده و حدود 15 دقیقه آن را روی حرارت قرار می‌دهیم. در این فاصله، نان تست را آغشته به پنیر می‌کنیم و آن را در فر قرار می‌دهیم تا پنیر آب شود. این کار حدود دو دقیقه زمان می‌برد. سوپ آماده شده را در ظرف ریخته و نان تست آغشته به پنیر را روی آن قرار می‌دهیم و سرو می‌کنیم.
 
 
منبع: تابناک
 
انتهای پیام/
 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.