در این دیدار هر دو جانب در رابطه با گسترش و تحکیم مناسبات میان افغانستان و عربستان سعودی در عرصه های مختلف، بحث و تبادل نظر کردند.
در این دیدار رئیس جمهور غنی گفت که برگزاری این نشست یک گام نیک بود و امیدواریم پیامدهای نشست مذکور بتواند فرصت های خوبی را در راستای تامین صلح و ثبات در منطقه و جهان فراهم سازد.
وی افزود که فیصله های این نشست در رابطه با قطع کمک های مالی که باعث تمویل تروریزم می گردد و همچنان عدم حمایت از دولت های حامی تروریزم، مهم است.
رئیس جمهور گفت که عربستان سعودی می تواند نقش موثر را در برقراری صلح میان دولت افغانستان و مخالفین مسلح که تمایل به صلح دارند، ایفا کند.
در این دیدار روی مشکل صدور ویزا کار برای اتباع افغانستان در عربستان سعودی نیز صحبت شد و پادشاه عربستان سعودی به ولیعهد آن کشور هدایت داد تا در قسمت رفع ممنوعیت صدور ویزاکار برای اتباع افغانستان در عربستان سعودی، به زودترین فرصت ممکن اقدام کند.
به همین ترتیب هر دو جانب روی بسته پیشنهادی افغانستان که شامل همکاری ها در عرصه های اقتصادی، صحت، زراعت، انرژی برق و زیربنا ها می باشد، نیز صحبت کردند.
انتهای پیام/
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید